*

  • maddi açıdan bence daha çok saçmalık olmasıdır. yurtdışında çok klas olmadıkça daha uygun ve daha eğlenceli yerler var. yanlış anlamayın ülkem son derece gezilesi, tatil yapılası mekanlara ev sahipliği yapıyor ama bende cebimi soydurtacak göz yok.
  • an itibari ile tekrar tekrar anladığım olay. bıraktım otel bakmayı uygun fiyata hostel, pansiyon bile aradığımızda yurt dışı fiyatlarına gelmişiz çoktan. vize derdi olmasa çekilecek iş değilsin türkiye tatili.
  • herşeyin lüks olduğu ülkemizde, maalesef şaşırtmayan başlıktır efenim.
  • bu ülkede elektrik, su kullanımı da lükse giriyor, hatırlatırım. araştırın biraz.
    fakir, bu ülkede yalnızca sömürülmek için var.
  • 4 kişilik bir aile için bir hafta tatile çıkmak oteli, yolu, yemeği, ekstra masrafı ile en az 5-6 bin tl'ye dayanmış durumda. pansiyonda kalırım, halk plajına giderim deseniz dahi bu rakamı düşürebileceğiniz en dip nokta, 4 bin tl civarıdır.

    3000 tl maaşla çalışan adam geçinmeyi becerecek de, üstüne para arttırıp 5-6 bin tl biriktirecek; öyle mi? ki 3000 tl iyimser bir rakam oldu; 2000 tl'ye çalışan avukatlar, mühendisler var memlekette.
  • maalesef doğrudur.

    yıllar yıllar önce vedat milor'un bir röportajını okumuştum. orada bir yerde 'türkiye'de tatil yapacak kadar zengin değilim' demişti. içimden, ne diyor bu değişik, demiştim. (bu girişti)
    (gelişme) kendimi bildim bileli bodum ve/veya çeşme'de tatil yaptım. evet, sırf deniz kenarında oturduğum için bir top dondurmaya hayvan gibi para verdim, alaçatı'da (örneğin) 3 kaşık favaya ödenmeyecek paralar ödedim, rakı sofralarından aç kalktım, gece gece kumruculara dadandım.
    hadi dedim 'beach'lere gideyim... çalışanlarla b.k gibi hizmetlerinden dolayı kavga etmediğim mi kaldı??! o leş hizmetlere gereksiz paralar ödemediğim mi kaldı... neyse. bunları tatil bildim.

    sonra...
    ahh sonra...

    bir yaz rodos'a gittim. ötekinde samos'a.
    bizi kazıkladıkları mezeler esas nasıl yapılırmış onu öğrendim. bir siparişte porsiyon ne kadar olmalıymış, onu gördüm.
    yine 'beach'lere gittim. ama öncekilerden farklı olarak, bu sefer hizmet verenler 'insandı'.
    her şeyin fiyatını 5 ile , 6 ile, 7 ile hatta 8 ile çarptım. hala kardaydım.
    sonra dedim ki, evet ben türkiye'de tatil yapacak kadar ne zenginim, ne de enayiyim.

    e peki bu yaz ne oldu dostlarım?
    affedersiniz g.t gibi ortada kaldık ailecek!!!!
    yunanistan sınırları açmıyor! türkiye'de tatile çıkılacak bodrum ve çeşme dışında bi yer bilmiyorum. (bana kaş, datça demeyin lütfen. hepsi aynı b.kun laciverti.)

    bu gidişle sanırım terasa bir şişme havuz alıp, 'samos'çuluk oynayacağım:(
  • bu yaz kızımla tatil yapmak için tur şirketlerinin internet sitelerinde otellere baktım. fiyatları görünce otellere ortak olmaktan vazgeçtim. ayrıca yeni tatilden dönen birkaç arkadaşın tatil maceralarında arap ve suriyelilerin heryeri işgal ettiğini duyunca rotayı kktc'ye çevirdim. türkiye'de herhangi bir eşdeğer otele vereceğim paranın biraz daha azına uçak bileti dahil tatilimi ayarladım ve şu anda tatilimizin keyfini çıkarıyoruz.
  • tatil mi? pizza yemek bile lüks oldu.
  • luksu gectim.
    profil,
    kiro afedersin mudurum.
    gunluk girisi 1000+ lira olan unlu beach'lerdeki profile ve calan muziklere tahammul etmek zor plus zor.
  • bu sene farklı mevsimlerde 4 kez tatil yapmaya niyetlendim ve her seferinde soluğu yurt dışında aldım. çok daha uyguna çok daha kaliteli hizmet alıyorsunuz

    türkiye'de tatil yapıp insan muamelesi bile görmüyorsunuz, böyle lüks eksik kalabilir
hesabın var mı? giriş yap