• bitişik ki yazmayı öğretememelerinden anlaşılabilir.
  • öğrenci ve milli eğitim bakanlığı ile paralel kalitesizliktedir.
  • öğretmenler uzaydan gelmedi o da bu milletin bağrından çıktı. millet olarak kalitesizleşiyoruz. yine de öğretmenler ortalamanın üstündedir.
  • anlayacağın şekilde yazayım çok sayın başlık sahibi:

    türkiye'de ki eyitimin kalitesizliyi öyretmenlerden deil öyretmen yetiştirme iddaasında olan ve (bkz: köy enstitüleri)nden sonra asla kendini toparlayamamış olan eyitim sisteminden ileri gelir. sizin türkçe öyrenememenizin sebebi öyretmenler deyildir.

    evet, göze çarpan bir kalitesizlik olduğu doğrudur. ve hatta eli yükselterek diyebilirim ki, eğitim fakültelerinin yarısı kapatılmalıdır. ama kanımca bunu eleştirecek son kişi sizsiniz. ilk önce gidip iki kitap okuyarak dil bilginizi düzeltin. sonra öğretmen boklarsınız burada.

    tanım: kendine bakmaksızın öğretmen boklamaya çalışan yazar beyanı
  • askı ve astarı olan bir durumdur. 17yıldır eğitim camiası içinde ne öğretmenler ne idareciler gördü bu gözler.
  • genel konuşmak istemem tabiki ama atanmış bir çok öğretmen yıllandıkça öğretmekten sıkılıyorlar ya da vicdanlarını yok sayarak görevlerini yerine getiriyorlar (!). (özel kurumlarda iş başka) bir yıl ücretli öğretmenlik yaptım, gencim, hevesliyim tabii. özendiğim her şeye gereksiz gözüyle bakan hoca arkadaşlar vardı. bir hoca derste gırgır yapar otururdu. öğrencilere ne kadar faydası vardı bilinmez. biri yaşlanmış iyice sağlık dersinde andropozu "kuş ötmüyor" gibi bir tabirle öğretirdi. neyse.. çalıştığım okul meslek lisesiydi ben dahil öğrencilerin çalışmıyor olmasından şikayetçiydik fakat çocuklar sadece yaramazdı başka sorunları yoktu kesinlikle. yaramaz dahi olsalar sırf öğrensinler diye canımı dişime takmıştım. çünkü bende meslek lisesi çıkışlı bir öğretmendim ve üniversitede olsun, öğretmenlik hayatımda olsun eksiklik hissettim daima. çünkü meslek lisesinde öğrenim görüyordum ve bazı dersler bizim için önemli değildi (!)
    neyse sonuç olarak tabiiki öğretmenlerin kalitesi kötü diyemeyiz ama her meslekte olduğu gibi burda da var bi yanlışlık.
    düzelmesi dileklerimle.
  • başlık açmadan önce bir word sayfasını açarak, hataları otomatik düzeltme modunda içeriği yazmasını, gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra yazacağını kopyala yapıştır yaparak buraya yazmasını önerdiğim bir yazarın açtığı başlık.

    yazım hatası olunca okuduğumu anlamıyorum kardeşim. lütfen düzgün yazın.
hesabın var mı? giriş yap