• sevişmekten vazgeçemeyen suriye bireylerini dizginlemektir.

    her 50 metrede bir o yeni doğmuş çocukları gördükçe içim parçalanıyor en azından bu sefil hayata gelmemiş yaşamamış olurlar..

    edit ; başlığı kadınlar olarak açtığım için özür dilerim. genelde kadınların kucaklarında olduğundan sinirden böyle açtım başlığı. komple kısırlaştıracaksın. doğru olanı budur.
  • iyi niyetle faşistlik arası bir entry olmuş.

    o çocukların sefil olması durumuna sonuna kadar katılıyorum.

    bu sebeple bizim rte yapmaz ama kadınlara spiral takmak zorunlu olmali ve devlet yardım parasıni ancak bu şekilde vermeli.

    tabi ki hiç çocuğu olmayana bu uygulanmamalı.

    unutmayalım ki savaş ve sürgün psikolojisi üreyip çoğalma güdüsünü olusturur yarı bilinçsiz bir tavır bu çocuk yapma hali bu şekilde yardımcı olunabilir.
  • neden kadınlara yapılacağını anlamadığım eylem. erkekler kısırlaştırılsın. kadınlar şişme bebek mi aq?
  • bırakın kadınlarının doğurganlığının azaltılmasını, yakında patır patır suriyelilere vatandaşlık verildiğinde oy veren ellerim kırılsaydı da vermeseydim diye hayıflananlar çok olacaktır.
  • o soykırıma girmiyor mu? kısırlaştırmak ile doğum yapmasına engel olmak farklı şeyler, hamile kalmalarını bir takım yöntemler ile devlet kontrol altına alsın demek başka bir şey, bir ırktaki kadınları kısırlaştırarak bir daha üreyememelerine sebep olmak başka bir şey.
    biraz kontrollü davranmak gerekiyor, insanca yaşamak istiyorsak insani değerlerden şaşmamak gerekir, kin gözünüzü bürümesin allah aşkına.
hesabın var mı? giriş yap