• sağlık bakanı'nın biraz önce açıkladığı durum. bununla birlikte toplam vaka sayısı 5 olmuştur ve hepsi birbiriyle bağlantılıdır. umarım daha kötüsü başımıza gelmez diyeceğim ama gidişat kötü görünüyor haberiniz olsun.

    kaynak
  • git gide siki tutuyoruz sanki diye düşündürtmüştür..

    çıkmayın kardeşim şu sokağa bok var sanki. adam yurt dışından gelip fellik fellik geziyor. bunların tamamını vatana ihanetten yargılasan yeminle içim acımaz..

    hayır bir de bu durumu, yok bilmem kaç kişiyi yılan sokuyor yok bilmem kaç kişi bu sürede kalp krizinden ölüyor diye küçümseyenler var. ya siz ne çeşit bir geri zekalısınız inanın bilmiyorum.. ulan yılan sokunca, metrobüse binip 150 kişiye o zehri bulaştırma şansın mı var?

    italya'daki benzer embesiller, devlet sokağa çıkmayın deyince gitti inadına bizi hapsedemezsiniz vs diye salakça bir tavırla partiler düzenledi. sonuç? italya'nın anasının sikilmesi sadece 2 hafta sürdü. şimdi göt korkusundan kimse burnunu çıkaramıyor dışarı..

    sözün özü; bireysel zarar veren durumla, yayılma olasılığı olan salgını nasıl bir tutarsınız?
  • yeni vakalar da ilkinin çevresindenmiş.
    bi adam bütün çevresini duman etmiş yav yazık bi yandan sevindim kontrol altında vakalar olmasına da bi yandan bu aileye üzüldüm.
  • herifçiığlu 30 dk konuştu ve satır arasında açıkladı ya la.

    kamera şakası gibi.

    yarım saat akp propagandası yaptı . tam kanal değiştiryordum ki sessizce " 3 yeni vaka var " dedi ve devamında hız kesmeden 10 dk daha akp propagandası yaptı.

    ntv bile uyanamadı duruma da alt yazıyı 4 dk sonra koyabildi.
  • sekiz olur dokuz olur dana büyür öküz olur arkadaşlar. gevşeyin...
  • harbi bunu ilk söylemesi gerekmiyor muydu yahu
  • aynı aile içinde olduğu ve bir süredir gözetim altında oldukları için çok endişenlendirmeyen olay.
  • adam bütün eşini dostunu hasta etti ya. salgın bittikten sonra tüm aile selamı sabahı keser bununla.
  • umarım hala daha fazla vaka olduğunu ve saklandığını düşünen aptallar kalmamıştır. gayet şeffaf bir şekilde sağlık bakanı her gün açıklama yapıyor. türkiye yönetebileceği en iyi şekilde durumu idare ediyor şu an.

    edit: birçok mesaj aldım entryim üzerine. benim burada demek istediğim pozitif sonuca ulaşılan vakaların açıklandığı yönündeydi. pozitif sonuca ulaşıp açıklanmayan bir vaka olduğunu düşünmüyorum. her şeyden önce böyle bir durumda yapılan karantina sonucu mutlaka haberini duyardık. idlib'de şehit verdiğimiz zaman televizyonlardan önce bunu twitter'dan öğrendik. bu devirde bilgi saklamak artık imkansız durumda.
  • çok şükür kötü günleri atlattık şimdi sıra daha kötü günlerde.
hesabın var mı? giriş yap