*

  • bir suredir aklımı kurcalayan soru. öncelikle bu ülkeden bende bu ülkeden gitmek istediğimi belirtmek istiyorum.

    malumunuz her bomba patlaması, büyük olaylar sonrası turkiyeden siktir olup gitmek başlığı alevlenir. eskiden insanlara kizardim mücadele etmedikleri için fakat artık dostlarım ve ailem dışında beni buraya bağlayan bir neden kalmadı. zaten iş hayatına atıldıktan sonra pek çoğumuzun hayatı bambaşka bir evreye ilerliyor. bu monotonluğu her zaman, her yerde yaşayacağız. kendimden ornek verecek olursam geçmişime bakıp ben bu kadar sağlam arkadaşı nasıl bulmuşum diye sasiyorum. çünkü iş hayatı öylesine babasını siktigim orospu çocukları ile doluki böyle düşünmemek elde değil. neyse konu dağılmasın. ne diyorduk ? heh. yapmamız gerekenler.

    bir suredir hatta türkiye endeksinde değerlendirecek olursak, uzun zamandır ortalık nispeten durgun yani en azından darbe olmuyor, bomba patlamiyor amk. ama bir dahakinin olmayacağını kim bilebilir?

    tamam hepimiz gitmek istiyoruz ve buna dair planlar yapıyoruz ama buradan gitmemiz için pek çoğumuzun önünde zorlu bir surec var. ve bazılarımız hatta ne bazıları çoğumuz burada kalacağız. işte meselede burada basliyor. bu durumda ne yapacağız ? hepimizin sevdiği, hoşlandığı biri, nişanlısı, karısı, çocukları , annesi, babası var. bunlardan öte bir benligimiz var. bunu savunmak için ne yapacağız ? her seferinde o başlığa gelip agliycakmiyiz yoksa bir şeyler için ufaktanda olsa ugrasacakmiyiz ? diğer yanagimizi dönünce bize merhamet edecek bir kitle yok karşımızda. o yüzden düşünmek gerekiyor.

    mecliste bizi temsil edecek siyasi partilerden bir çoğumuzun umudu kalmadı. en azından onları harekete geçirmeliyiz.

    ve sesimizi çıkarmalıyız. en azından şunu yapabilmeliyiz; (bkz: #62995352)
    korkmayın hayalperest vs değilim ve bu bir siyasi propaganda değil, kimseyi yasa disi bir harektede davet etmiyorum. sadece bu sessizliğimiz çok canımı sıkıyor.

    gücünüzün farkında olun.
    dün cnn'de turkiyenin gündemi programını izlerken siyasal islamcı elemanların barış dolu mesajlarından sonra acaba otobuste tekmelenen kiz için neler yazdiklarini merak ettim ve twitterlarina baktım.
    kenan alpay konuyla ilgili sadece bunu rtlemis; https://mobile.twitter.com/…atus/779415078214983680

    herifler su tekmelenen kızı geçtim, ses etmemizden rahatsız amk. daha neyi bekliyoruz ? gidenler gitsin, gidemeyenler ise en azından ne yapacağımızı düşünelim. yoksa olecegiz amk.

    edit: mobilden ve iş yerinde yazdığım için yazım, imla hatalarım olmuştur. kusura bakmayın. bir ara duzeltirim. tek derdimiz bu olsun...
  • sanırım yapıyoruz. bir şeyler yapıyoruz... çok iyi!

    (bkz: 31 ekim 2016 ekonomik boykot direnişi)
    (bkz: 5 kasım 2016 ekonomik boykot direnişi ilk ayağı)
    (bkz: parayı kasada tutmak gaflettir)
  • (bkz: türkiyeden siktir olup gitmek)
    okuyun! fikirler edinebilirsiniz. ciddi ciddi gitmek istiyorsanız her zaman bir yolu mevcuttur
  • şu taraftan siktirip gidebilirler
  • ölümünü beklemeli. ya da ölerken gülen insanları izlemeli. unutamıyorum. yüzüm sargıdayken bakan gözleri, adliyede savcıyla kendimi sorusturup kutu üstünde sargıya su döküşümü, hastane çamaşırhanesinde güneş kremi sürüşümü, otoparktan yanmış halimle sağlık bak basışımı.
hesabın var mı? giriş yap