• siyasi bir partinin bir tv kanalını satın almasını doğru bulmuyorum. (muhtemelen kişiler üzerinden işlem yapılmıştır. )

    herhangi bir tv kanalının bir siyasi partiye yönelik yayın yapmasını da doğru bulmuyorum.

    ancak; kamu yararına hizmet etmesi gereken devlet kanalı da dahil olmak üzere, neredeyse tüm tv kanallarının tek bir siyasi parti ekseninde yayın yapması, diğer siyasi partilerin artık karartmanın ötesinde, doğrudan, düzenli ve sürekli bir şekilde karalamaya uğraması nedeni ile mecburen bu şekilde bir satın alma yoluna gidilmiştir.

    yayın hayatlarında başarı, rtük karşısında da şans diliyorum. şu çarpık düzende işleri maalesef çok zor.
  • digitürk 998. sırada olan kanaldır
  • ülkü ocakları genel başkanlığı da yapmış olan mustafa hakan ünser önderliğinde bugün itibaren yayınlarına başlamış olan tv kanalı.

    https://turkiyemtv.com.tr/

    köşe başları medya kartelleri ve yandaş baronlar tarafından tutulmuş türk basınına adeta soluk aldıracak yerli ve milli basının yeni sesi.

    televizyon ayarlarımızı yapalım!!!

    12265 dikey (v) sembol 27500 5/6
    digiturk 998.kanal
  • iskender öksüz ün yer aldığı usta çırak programı ilk bölümüyle oldukça güzel bir giriş yapmıştır.
    türkiye'de bilim neyi, niçin araştırıyor, türk akademisi neyi araştırıyor, neden kendi sorunlarını değil de avrupanın amerikanın problemlerini çözmek için uğraşıyor gibi tartışmalarla iskender hoca zihin açıyor

    bölüm 1 part 2 : https://youtu.be/fnt9ggm9kny
  • türkiye'nin farklı seslere ihtiyacı var. tek sesliliğin her şeyi bastırdığı bir ortamda ne kadar çok ses olursa o kadar iyi olur.
    türkiye saldırı altında türkiye'nin savunulmaya ihtiyacı var.
    ırak ve suriye örneklerin önümüzde.
    bize fikir lazım, inanç lazım, ümit lazım.
    belki bu kanal ve bunun gibi diğerleri bir şeyleri tetikler.
    fakat parti disiplini altında parti borazanı olursa ölü doğmuş olur.
    özgürlüğün olmadığı yerde üretim ve verimlilik olmaz.
    kendilerini de eleştirmeyi öğrenmeleri lazım. yoksa kendileri çalıp, kendileri oynar.
    ülkücü olsun taştan olsun anlayışı ile sonları mhp'den farkı olmaz.
    türkiye'de korkutucu olan şey bir işe genelde hep kifayetsiz insanların talip olmasıdır. kendi hadlerini bilmeyen bu insanlar diğerlerini itip hep öne geçmeye çalışmaktadırlar. dijital çağ herkesi eşit yaptı. bunun elbette olumlu yanları da var. fakat bizde ayak baş karıştı.
    iskender öksüz'ün programı bir gelişme.
    bunun gibi daha çok ve çeşitli programlar olmalı.
    banu avar
    onur öymen
    hüseyin macit yusuf
    servet avcı
    şükre elekdağ
    yusuf yavuz
    türker ertürk
    ahmet yavuz
    uğur civelek
    gibi insanlar programa yaparsa iyi olur.
    ekonomi, tarım, askeri teknoloji, uluslararası ilişkiler vb .konularda uzmanlar konuşmalı. türkiye'de her konuda herkes konuşuyor. elbette uzman olup konuşmaya korkan etliye sütlüye dokunmayan çok insan var. fakat kaliteli ve cesur uzmanlara şans verilse çok faydalı olur.
  • her ne kadar bütün siyasi ve toplumsal kesimden insanlara yer vereceklerini ve tarafsız bir yayın politikası güdeceklerini ilan etseler de iyi parti'nin görsel medya organı olmaktan öteye gideceklerini zannetmiyorum. bunun için de kendilerini suçlayamam çünkü ülkedeki medya ortamı buna mecbur kılacaktır. bunun yanında iyi parti'nin de kendisini anlatmak
    parlatmak, daha göz önünde bulunmak için görsel medyada bir kanala ihtiyacı vardı. kanalın bu ihtiyacı karşılama çabası öne çıkacaktır. ana akım medyada çok az yer bulan parti yeniçağ gazetesi vasıtasıyla tutunmaya çalışıyordu, bu tv kanalı ile önemli bir adım atılmış oldu.

    mevcut düzen kaynaklı olarak, esasen çağdaş yayın ilkeleriyle bağdaşmayan iyi parti'nin bir tv kanalını yayın organı gibi kullanmasını meşru bir şey olarak görsem de inşallah ilerleyen yıllarda siyasi partilerin bu tarz politikalarını meşru göremeyeceğimiz, daha demokratik bir yapımız olur.
  • müthiş kovboy filmleri yayınlayan kanal.takibe alındı.
  • usta çırak programında şimdiye dek bilimsel düşüncenin temelleri, bilimin büyük simaları, siyasal islam ve emperyalizm, evrim teorisi gibi konular konuşuldu. yarın da iskender öksüz ve bahadırhan dinçaslan bilimkurgu konuşacak. saat 18.00'de, bilimkurgu meraklıları kaçırmasın derim.
  • yayın yönetmeni hakan ünser, yeniçağ'a röportaj vermiş: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/…mek-51356yy.htm

    --- alıntı ---

    insanlara atılan iftira ile, o iftiraya verilen cevap aynı görünürlükte olmuyor. yalan ortaya çıkıyor ama, yalan olduğu duyurulmuyor mesela. kesif bir medya propagandasıyla her türlü görüş sindiriliyor, her türlü iftira yapanın yanına kâr kalıyor. çünkü cevaplara, hakikatlere yer verilmiyor.bir de şu var: dünyada ne dönüp bitiyor, o da insanımıza ulaşmıyor. almanya hakikaten bizi kıskanıyor mu? yeni zelanda'nın müslümanlara yönelen teröre gerçek tepkisi ne oldu? bunu da tarafsız, sadece gerçeğin tarafını tutarak insanımıza ulaştıracak bir kanala ihtiyaç vardı.uzun vadede biz türk dünyası'nın kanalı olmayı hedefliyoruz. teşbihte hata olmaz, bir türk el-ceziresi olalım. hem türk dünyası'nda yaşayanlar, hem diğer ülkelerde yaşayan türkler, hem de yabancılar bizi izlesin. dünyayı türklerin penceresinden, ama propagandaya, hamasete kaçmadan görsünler.aydın'da yaşan bir türk annesi, mesela, kırgızistan'da yaşayan bir diğer türk annesi çocuğuna ne yediriyor, bunu görsün ekranımızda. bu sayede benzerlikleri fark etsin. kültürünün coğrafyasının diplomatik sınırlarımızın çok ötesine uzandığını görsün. dünyayı çok daha geniş bir ufukla algılasın bizi izleyenler; bir genç olsun, mesela, doğu türkistan davasını bizden öğrenirse bahtiyar oluruz. bir kişi olsun, "türkiye dışında da türkler varmış" fikrini bizden öğrenirse, ne mutlu! bir yabancı, bizim aracılığımızla yayılan mesajı alıp, "türkler aslında hiç de bize anlatıldığı gibi insanlar değillermiş" dese, bize yeter.başka uydulara da çıkıp, bütün türk dünyası ve gurbetçilerimizin yaşadığı ülkeleri kapsayan bir alanda yayın yapmak en büyük hayalimiz. yola çıkarken aklımıza gelenlerin, yaptığımız planların çok azını gerçekleştirebildik. evet, eksiklerimiz var. evet, daha iyisi olabilir. her geçen gün daha iyiye de gidiyoruz zaten. eğer gayretimiz netice verirse, hep özlediğimiz projeleri hayata geçiren yapı olabiliriz. zira biz türkiyem tv'yi yalnızca bir televizyon değil, bir iletişim ağı olarak görüyoruz. web sitesiyle, sosyal medyasıyla, programları, haberleri, hatta hava durumunda türk dünyası şehirlerine yer vermesiyle, reklam geçişlerinde türk dünyası'ndan güzel fotoğraflar paylaşmasıyla, türk'e dair kaygı ve turan'a dair hayal kuran herkesin en samimi, en temiz düşlerinin mayalanıp gerçeğe dönüşeceği bir kuluçka makinesi.

    --- alıntı ---
  • digitürk'de 998. sırada.. daha makul bir sıraya alınamaz mı 998 nedir yahu
hesabın var mı? giriş yap