• az önce gördüm, dolar yerine altınla ödeme muhabbetinden kaddafi benzetmesi yapmışlar. ama orası petrol dolu.
    şimdi düşünün, demokrasi getirme muhabbetlerinin asıl sebebi bellidir. petrol felam.

    türkiyeyi işgal edip de esenlerden apaçi mi sömürecekler amk.
  • büyük oyunu göremeyen kişilerin yanılgısıdır. türkiye'nin altındaki 8 trilyar dolarlık boru bilmeyen insan böyle konuşur. lozanın gizli maddelerini de bilmez bunlar. yazıklar ols.
  • yukarıdaki yazarımız lozan'ın gizli maddelerinin olduğunu yazmış. türkiye'nin 8 trilyar dolarlık bor madenini (bakın burda küsüratlı sayı vermiyor ve trilyar diyor. trilyar?) bilebilen ve bunu enerji bakanı albayrak'tan bile önce bilebilmiş, maden mühendisi bir arkadaşımız sanırsam. yoksa galeriyi görmeden toprak altındaki madenin ederini biliyorsa, arkadaş yazar değil süperman olmalıymış.

    yukarıdaki yazarı ivedilikle kendisinin ve bütüüüüüüüüüün o büyük resmi görenlerin bildiği ama bizim gibi "yazık" olanların bilmediği maddelerinden bir tanesini açıklamaya davet ediyorum. hem de ivedilikle.

    sayın little boy adlı yazar, bu başlıkta, benim entrymin yukarısında iddia ettiğin o "gizli lozan antlaşması maddeleri"ni bir an önce açıkla.

    eğer var ve burdan açık açık açıklarsan başım gözüm üstüne. ha yok ironi yaptım, akp trolüyüm, cahilim herşeyi biliyorum ayağındaysan eğer lozan antlaşmalarıya sülalenin en sevdiği kadınları da dahil olmak üzere mabadınıza duhul olsun.

    entry'ye tanım: edilir güzel arkadaşım edilir. bir gün birisi kapını çalar. oturduğun koltuğa kadar altından alır da ağzını açıp tek laf edemezsin. üstüne hiç bir hak bile iddia edemezsin.

    edit: "yazık" diye tabir edilen kitlenin, elinin ayağının titremesiyle imla düzeltmeleri.
  • yanlış. o son köprüyü yaptırmıycaktık. çok dikkat çekiyor.
  • ne gerek var...
  • napcan abi başına bela mı alcan işgal edipte. bunun cerrahpaşalısı var karagümrüklüsü, conosu, fellahı, çinçinlisi vs. gayrinizami harp pozisyonu alırsa millet, işgal eden pişman olur. bakmayın bok püsür konularda birbirimize girdiğimizde, cehenneme gidiyoruz deseler yanımıza ekstradan benzin bidonu alarak giden bir milletiz.
  • bence o çanakkale köprüsü yapılana kadar beklerler yine de.
  • 5. kopru yapilirsa merkel istifa edecekmis, istifa etmeden once de ab'yi komple kapatip el etek öpüp hutbe okutulmasina ve akce basilmasins yakinen sahit olabilmek icin gelecekmis.
hesabın var mı? giriş yap