türkiye'nin suriye'ye 49 ton silah satması
-
zamani geldiginde birisine feci kaçacak raporlardir.
-
-
"siz kalkacaksınız, 'türkiye'den suriye'ye silah gönderiliyor, silah yardımı yapılıyor' diyeceksiniz. ayıptır." recep tayyip erdoğan, 1 eylül 2012
"ne yazık ki suriyelilerle ilgili hiçbir şey yapmayanlar türkiye ve suriye'ye yardım etmeye çalışan diğer ülkeleri suçluyor." ahmet davutoğlu, 25 ocak 2013
"suriye'ye silah vermedik." recep tayyip erdoğan, 30 ocak 2013
"suriye'ye sadece insani yardım yapıyoruz." recep tayyip erdoğan, 31 ocak 2013
"muhaliflere silah yardımı yapmıyoruz." recep tayyip erdoğan, 10 mayıs 2013
"suriyeli mültecilerin insani yardıma ihtiyacı var. biz de yardımlarımızı daha da artırma kararı aldık." ahmet davutoğlu, 6 eylül 2013
"suriye'ye jandarma eşliğinde silah gönderildiği' asılsız iddia." muammer güler, 27 kasım 2013
yukarıdakileri uç uca eklediğinizde buradan suriye'ye yol oluyor.
49 ton silah tam da işte o yol üzerinden suriye'ye gönderilmiştir. -
ne silahı sattık? g3'leri mi sattık? ne üretiyoruzda ne satıyoruz amk? dedirten söylentidir.
edit: durun ulan vurmayın, üreten ülke olmadığımıza dem vurdum akpli değilim -
tolga tanış'ın ilgili haberi şurada.
-
suriye'ye silah amborgosu uygulandigi donemde gereklestirilmistir. yani ne muhalife ne hukumetine bir sey gonderilemez. her zaman oldugu gibi bu konuda da hukuk disilik, riyakarlik mevcud. adamlar kendi koydugu hukuk kurallarinin bile içinde duramiyorlar. bu açik ve net suç islemektir, suanda birsey yapamiyoruz ama en afillisinden bir zenci gelecek, hepinize yetecek.
(bkz: aklinizi seveyim aklinizi) -
-
tavuğun neden esirgenmediğinin ortaya çıkmasına vesile olan kazdır
-
buna "adam ihracatı artırmak için uğraşıyor. daha ne istiyorsunuz?" derse artık şaşırmayacağımız bir hale geldiğimize göre bu rapordan somut bişey çıkar mı?
-
o silahlar satılmayıp bedavaya verildiyse şaşırmayacağım olay.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap