• chp 19. olağanüstü tüzük kurultayı’nda konuşan kılıçdaroğlu beyanı.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…dan_kurtaracagiz.html

    tam kurtaracakken elinizden kaçırıp ertesi gün, “böyle bir şey olabilir mi?” demek yok ama değil mi?
  • (bkz: inşallah canım ya)

    kılıçdaroğlu bitti artık. oy moy yok sana. işin gücün gaz almak. bizlerin umuduyla oynamak... kendimi bildim bileli chpliyim iyi partiye vereceğim artık oyumu. devlet bahçeli'den zerre farkın yok çünkü... anca gaz al. misyonun bu kadar. rolün bu kadar sistemde. karşısında gibi göründüğün sistemin en önemli ayağı sensin. seninle güçleniyorlar. çünkü hayal etmemizi, umut etmemizi istemiyorsunuz. her defasında umudumuzu kırararak sistematik olarak yılgınlığa sürüklüyorsunuz. bilinçli olarak yapıyorsunuz bunu. düş artık çocuklarımızın geleceğinden. ilk seçimde göreceksin; seçmenin her şeyin farkına vardı. seni istemiyoruz. sen bizim inandığımız partinin inandığımız lideri değilsin. anla.
  • seçim iş başına gelmiş birine bunu demek muhtemel oy potanasiyelinizi düşürmektir. pek tabi ki başarısızlığın en büyük sebebi, bu ve benzeri söylemlerdir. 2002'de devletin hemen hiç bir kurumunda yer edinememiş bir parti iktidara geldiyse, ve bu parti her seçimde daha fazla oy aldıysa, liderine diktatör demek aşağılık kompleksi olarak görülür. halk tarafında da öyle görüldüğü her seçimde tasdiklenmiş olduğundan, tartışmaya mahal yoktur.
  • gizli aktroll'lerin hemen saldırıya geçtiği açıklamadır.

    bazı geri zekalılar, kemal kılıçdaroğlu gidince chp yüzde 40-50 oy alacak zannediyor ya en çok ona gülüyorum.
  • iddialı cümledir.
  • ikinizde koltuk sevdalısınız. ne farkınız var. o islamla ve betonla kafayı bozmuş sen teröristlerle.

    (bkz: sezgin tanrıkulu ve hüseyin aygün'lü chp)

    canan kaftancıoğlunun devlet seri katil demesi

    --- spoiler ---

    adalet bakanı bekir bozdağ, chp'lilerin 2016'da terör örgütü üyesi 81 teröristi ziyaret ettiğini açıkladı. chp'li 24 milletvekili kck'lı 19, dhkp-c'li 7, pkk'lı 43 ve thkpc'li 12 hükümlü ve tutukluyu ziyaret etti. chp'li 24 vekil ve ziyaret ettikleri teröristlerin listesi şöyle: ali haydar hakverdi 3 kck, ali şeker 1 kck, candan yüceer 4 kck, fatma kaplan hürriyet 3 pkk, 1 dhkp-c, fikri sağlar 1 kck, gamze akkuş ilgezdi 6 kck, hilmi yarayıcı 6 dhkp-c, ilhan cihaner 6 pkk, mahmut tanal 3 pkk, mehmet tüm 3 pkk, murat emir 2 thkp-c, mustafa sezgin tanrıkulu 4 pkk, necati yılmaz 2 thkp-c, nurhayat altaca kayışoğlu 3 pkk, 1 kck, oğuz kaan salıcı 1 pkk, onursal adıgüzel 4 pkk, orhan sarıbal 1 pkk, selin sayek böke 1 pkk, tahsin tarhan 3 pkk, 2 thkp-c, utku çakırözer 1 pkk, veli ağbaba 3 pkk, 2 thkp-c, yakup akkaya 1 pkk, zeynel emre 3 pkk, 2 thkp-c, zeynep altıok 6 pkk, 2 thkp-c.
    --- spoiler ---

    cumhuriyetçi partiye bak amk
    edit: thkp-c diye bi örgüt yok diyen mal suser için kaynak
  • bu adamın söylemleri iyice baydı. iyi adam, efendi adam, düşünceli adam. güzel hoş da rte karşısında daha etkili biri lazım. bir şey iddia ediyorsan sonuna kadar direnecek tabanı yalnız bırakmayacaksın. referandumda büyük bir hayal kırıklığına uğrattı bizi. chp'nin başında olmasa yüzde bir oy bile hayal onun için.
  • hayatınızın dersini almanıza az kaldı. hem de kendi seçmeninizden. seçmen kendini de yakacak sizi de. büyük vebal altındasınız.
  • yine nasil yapacagini soylemedigi kilicdaroglu beyani. senelerdir ayni seyleri konusuyor ama bir kere olsun agzindan nasil yapacagi ile ilgili bir aciklama, oneri ve ya yapici bir cumle cikmadi. iste tam da bu yuzden surunuyoruz.
hesabın var mı? giriş yap