• çok yakında yeni bir turktrust fiyaskosu daha yaşatabilecek bir firma, turktrust'ın yaptığı ego'ya google yetkisi verme işini saçma bir şekilde birilerine verecek ve o firma bütün tebligatlarını kep üzerinden yapmış sayılacak ve milyonlarca kişi mağdur olacak.

    demedi demeyin.

    sırf bu adamlar para kazansın diye kendi düşündükleri sistemi ulaştırma bakanlığı'ndan zorunluluk olarak geçiriyorlarsa. yapacakları hata da turktrust gibi yanlarına kar kalacaktır.

    2012 çıkacak bir sistem için 2008'de şirket kurup tekel olduğun alanda kanun çıkarttırmak herkesin harcı değil sonuçta.

    bir vera yazarkasa durumu da burada geçerli yani.

    edit: bir de #31589966 mevzusu var. aynı adamların bu iki şirket. türklüğü tekellerine almışlar.

    bir de not: bu firmaların sahipleri 1500 - 2000 kişilk ufak bir sülalenin öncüleri. bu sülaleden istanbul anadolu yakasının büyük bir mafya grubu, bir gazetecinin katili, 32 yaşında bir gencin katili ve devlet'in çok güvendiği işleri yapan kişilerin çıkması bir garip. elbette kimsenin yaptığı akrabalarını bağlamaz biliyorum ama, yüz kızartıcı suç işleyenin akrabalarına öğrenim kredisi vermeyen devlet ogün samast'ın akrabalarına nasıl bütün güveninin veriyor?
  • yasada tanımlanan tebliğ zorunluluklarına internet tabanlı imkan veren bir e-müessese. e tebligat için web tabanlı adresiniz oluyor. asıl olan kep adresi, türkkep ise bir marka. içinde kendi rehberi de bulunmaktadır. dilediğiniz firmayı unvanı ile aratıp bulabilirsiniz kep adresi varsa.

    firmalar bu hesapları kolay kolay paylaşmıyor çünkü kep adresinizi bilen oturduğu yerden noter vb. aracı olmadan faturalarınıza itiraz edebiliyor, teknolojiye uzak bir muhasebe departmanınız varsa bu tebliğleri gözden kaçırabilir ve fatura bedelini zarar yazmak zorunda kalabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap