• murat gezenler adlı arap artığı bile etmeyecek selefi teröriste ait açıklamanın bir kısmı. cübbeli’nin savcılığa adını verdiği silahlanan selefi örgütlerden birinin lideri.

    link
  • insanlar kime göre islam, kime göre müslüman diye tartışırken arkadaş noktayı koymuş;

    'türkler hiç müslüman olmamıştır'...

    1400 senelik islam, aşağı yukarı 1000 senedir müslüman olan türkler, horasanlar, hacı bayramı veliler gelip geçenler bilemedi bu konya'lı arkadaş olayı konya'dan çözmüş.

    arkadaşın cahilliği cihana bedelde şu özgüvenden herkese lazım ya...

    yalnız ismail saymaz çalışıyor.
  • ne garip memleket, biri der yüzde 99'u müslüman, biri de türkler hiç müslüman olmamıştır.
    ülke değil sirk.
    bu arada konuşan selefi konusunu bugünkü ismail saymaz yazısında bulabilirsiniz.
  • aynen oy atmak şirk. bunu empoze et.
    buna inananların oyuna ihtiyaç yok zaten bu memlekette.
    bu tiplerin, yok okul şirk, yok okumak günah diye fetva verip utanmadan teknolojinin nimetlerinden yararlanmasina, kafa keserken falan videoya cekmesine de sinir oluyorum. git mağarada hakettigin hayatı yaşa, yanındaki sürüngenin kafasıni kes, bagırsağını deş naparsan yap.
  • doğru tespit: türkiyeliler kesinlikle müşriktir. hatta yardımcı olma adına söyleyeyim, şirkleri iki hususta yoğunlaşmıştır:

    1) hakimiyet tevhidini gerçekleştiremedikleri için müşriktir.
    2) kabirperest, panteist sufilerden çokca bulunur; her mahallede kesin bir tasavvuf ehli mevcuttur.

    geri kalan vatandaşlarımız da ateist, deist, agnostik, kemalist, sosyalist, komunist, faşist, cecelist, ... diye uzar gider.

    bunlar durum tespitidir, hakaret içermemektedir.

    evet, evet... tağut, tağuttur.
  • dincilik böyle bir şey. bakın dindarlık demiyorum, dincilik. her zaman daha radikali çıkar, ne yaparsan yap tam anlamıyla yaranamazsın.
  • üç yav he he ile uğurlayalım bu arabı. güle güle arap, bizımla değılsin.

    tanım: arabın birinin açıklamaları.
  • 5 sene önce, iki toplantısına üst üste katılan herhangi cahil bir gencin anında suriye ya da ırak'a gidip ışid saflarında savaşa katılmasına sebep olan pezevengin, kendi inandığı saçmalıklara göre ettiği iddia.

    ismail saymaz bu ucubeyi yazana kadar böylesi bir psikopattan türkiye ve sözlük genelinin bilgi sahibi olmaması ise, türkiye'de gazeteciliğin ve güvenlik politikalarının geldiği rezalet noktayı göstermesi bakımından önemlidir.
  • söyleyen kim köpek bilmiyorum ama belli ki türkiye’de yaşıyor bu kadar teşhis koyacak kadar bildiğine göre. memnun değilse niye aralarında kalıyor türklerin? defolsun gitsin müşrik(!) olmayanların yanına.
    edit: bundan sonraki adım “müşriklerin canı, malı, namusu helaldir” diyip saldırmak diye yazılmış. yavaş saldırsınlar da üstleri başları dağılmasın. hele bi denesinler bakalım, milletin eli de armut toplamaz. eceli gelen köpek misali bu bahaneyle hepsinin başı ezilir.
  • ılımlı islam'ın sonu radikal islam'dır. zannediyor musunuz ki bunlar bir avuç azınlık olarak kalacak. dinsel görünürlük arttıkça, bunların da sayısı artacak. sonra siz de iranlılar gibi sağa sola kaçmaya çalışırsınız.
hesabın var mı? giriş yap