• zira pis turkler anadoluya yerlesip guzelim ulkede yasmaktadirlar. pis turkler banyo yapmaz, kokarlar. radikal okumaz, cnbc-e izlemezler. pis turkler bir suru devlet kurmustur zira, oysa oyle mi diger milletler.

    pis turkler kibrista da bir turlu uzlasamiyor, ver kurtul di mi oysa? turkler kas yapayim derken goz cikarir, ama dur bakayim dunyada kas yapayim derken goz cikaran tek millet bizi di mi cevat abi? evet guzelim biziz.

    turkler kitap ta okumuyor cevat abi, oysa japonlar butun gun kitap okuyor abi. e ask romani okuyorlarmis cogunluk ama olsun adamlar gelismis abi. turklerden nefret ediyorum cevat abi, sevmiyorum ben onlari. milletimi degitirebilir miyim?

    (bkz: turklerden turkler diye bahseden turkler)
  • muhtemelen göçebe kültürden olmamız, dağdan gelip bağa yerleşmemiz ve savaşmakla haddinden fazla haşır neşir olan bir millet olmamız.gerçi geçen yüzyılda artık son özelliğimizden kurtulduk ama inandıramadık. bir de şu kurtuluş savaşı sırasında büyük güçlerin façasını bozduğumuzdan pek rating yapamıyoruz haliyle.
  • acun* ve benzeri klonlarının frenk memleketlerindeki rezillikleri. bi de garlic* earter diye bahsederler di eskiden.
  • yabancı bir arkadaşımın şakayla karışık bir şekilde söylediklerini yazıyorum:

    1) çok yayılıyoruz. eskiden fethediyorduk şimdi göç edip işgal ediyoruz.

    2) her bulduğumuz yere kebap dükkanı açıyoruz.

    3) toplum düzenine saygımız yok. ( burda ister istemez katılıyorum, yahu kaç yere gittim hiç bir belçikalının ya da almanın sokakta yere tükürdüğüne, kırmızı ışıkta geçtiğine, yürürken laf attığına şahit olmadım, hep bizim yaptığımıza şahit oldum )

    4) benciliz. herşeyin ve herkesin bizim isteğimize göre şekil almasını istiyoruz.

    5) kavgacıyız.
  • enselerinde 600 yıl at koşturduğumuz için sevmezler bizi...
  • bir kadın yolda kaza geçirdiğinde ya da bayıldığında, herkes kadının sağlığıyla ilgilenirken, ortamdaki türkün, kadının bacaklarını ya da göbeğini kapamaya çalışmasındandır. (bir fransa konsolosluğunda, 60 yaşlarında bir kadın fenalaştığında yaptığım gözlem üzerine...)
  • türklerin içinde bir gıdım sevgi barındırmıyor olması.

    ne kendilerine karşı,
    ne başkalarına karşı.
hesabın var mı? giriş yap