• gnaphosidae familyasından bir örümcek cinsi.
  • nasıl onemliuyarilar'ın yancıları vardıysa bu yazar da tuğçe yurtsever'in yancısı. kendisi bize vereceğimiz 20 lira ile fakir olmayacağımızı salık vermişti başta, burada kayıtlara geçsin.

    (bkz: #80127225)
  • (bkz: polis uygulamasında görüntü almanın yasaklanması) basliginda insanlarin anayasal haklarinin kicikirik bir genelge ile ihlal edilmesini su entry'sinde savunan kisidir.

    silerse diye plakasini da kameraya aldim, buyrun görseli

    umarim devletin memuru isini yaparken munakasaya girmek zorunda kalir ve herkesin isini yapmasini birinci elden tecrube edersin birader. sonra o hesap verdikleri yere ulasmaya calisirsin, bakalim ulasabilecek misin?!
    hukuksuzlugu savunmak bir gun basina illaki bela olur, yasamadan olmezsin.

    --- spoiler ---

    yerinde bir uygulama. eline telefonu alan kendini nimetten sayiyor bu ülkede. polislerin de emin olun ki yanlis uygulamada hesap verdikleri yerler var. herkes işini düzgün yapacak. bu kadar.

    edt: yahu ne kadar kotu niyetli adamlar var bu ulkede. ben diyorum ki bazi kisiler sirf elinde kamera var diye devletin memurunu kucuk dusurmeye calisiyor. bu ulkede mobese var, guvenlik kamerasi var. arabanda cam kamerasi vardir mesela kaskinda kamera vardir.kamera gunumuzun en onemli guvenlik baremlerinden birisi. ama polisle biraz munakasaya giren herkes eline kamera alip polisi korkutacagini dusunuyor ozellikle su maske takma uyarilarinda bolca izledik ben buna karsiyim sadece.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap