• bir sekilde islam, herhangi bir ulkedeki [bizim ornegimizde bu ulke turkiye olsun] o ulkedeki yasantiyi ve kosullari, musluman olmayan insanlari da etkilecek sekilde etkileme, degistirme amacinda olmasaydi, cennete gidecek olmayanlari ilgilendirmezdi. bunun aslinda ortalama bir zeka icin gerek olmayan kanitlarindan biri, su sozluk ortaminda cogunlukla zerdust'luk ile ilgili elestirilerin olmamasi, lakin cok fazla sayida islam elestirisi bulabiliyor olmanizdir. sebebi cok acik. sen bu adamlarin hayatina mudahele etme girisiminde bulunuyorsun ve en basit tabiri ile "menzile giriyorsun", adamlar da seni elestiriyor.

    yapilacak sey de cok basit: girme, o cok rahatsiz oldugun ve "hakaret" saydigin elestirilerin hedefi olma.
  • sübyancıların tanrısı'nın cennetinde vaat ettiği kızlardır.

    bazılarının da hemen ağzı sulandı, "o kızlar sizin değil, bizim" diye ağlaşıyorlar. alın olm sizin olsun. tepe tepe kullanın kıçımın kenarları. zihniyetiniz bu olduktan sonra..
  • henüz yaşamakta olan erkeklere müjdelendikleri şüphe götürmediğinden "cennette yaş yok ki" türü kelamlar abesle iştigalde kara kuşak sahibi olmayı gerektirir. sen adama göğüsleri yeni tomurcuklanmış kızlar vadet, sonra "öbür tarafta yaş yok ki" de. adama armağan olarak turunç memeli kızlar sundun, herifin hoşuna gitsin diye mi yaparsın bunu yoksa "yuh sübyancı sapıklara bak, ben gelmem oraya lan öküz aleyhisselam" desin diye mi? göğüsleri tomurcuk gibi yahut turunç gibi kabarmış kızlar hoşuna gidecek adam, bu hayatı nasıl yaşıyor onu da bir düşün şimdi, hah tamam oluyor bak, zor değil, anladın.

    "turunç da niye turunç", "baban ananı sikiyo öyleyse seks sapıklıktır" vs.. doğru tabi sen de haklısın.
  • cami çıkışındaki ahaliye denk geldikçe beni düşüncelere sevk eden vaaddir. ulan az değilsiniz haa, turunç memeler falan her namazda bir adım daha yaklaşıyosunuz lolitalara. esasen ben turunç memeli küçük kızlar olduklarını bilmiyodum, kafamda hep iri göğüslü pamela andersonlar canlanıyodu cennet, namaz falan deyince. şimdi iyice bi tiksindim haa cemaatten; bunun için mi kılıyosunuz be. hadi siz neyse de, dedem ne yapcak acaba 16lık kızları!!
  • sayelerinde, tanri'nin butun bir kavmi yok etmesine sebep olacak kadar nefret ettigi aktivitelerin aslinda cennet'te serbest oldugunu ogrenmis olduk. mubarek kizlarmis harbiden.

    yani neymis? islam'a gore homoseksuellik sadece dunyada yasakmis lan, sabreden ve bu dunyada nefsine hakim olan gay arkadaslarimiza mujdeler olsun. ote tarafta yasadiniz.
  • sayelerinde "dunyada ki allahin duzeni" diye bir olgu oldugunu da ogrenmis oldum. su cumleyi islami yasa ile yonetilen herhangi bir ulkede kurmaya tesebbus edecek zavallinin basina gelecekleri dusunmeye ara verip, insanlari kendi dusunce sistemi icerisindeki deger yargilari ile dusunmekle yukumlu, baska bir sey dusunemez varliklar olarak goren kucuk akillara acimaya yoneliyorum.

    allah akil versin.
  • diyelim ki bu dünyada sikertmek istediğin bi hatun var, din min ayağına bir şey yapamadın, ya da yapmaya çalıştın, muvaffak olamadın. hatunun bir fotoğrafını kefenin cebine koyuyorsun, ya da ismini yazıyorsun, öyle gömülüyorsun. ona yapmak istediklerini de not düşüyorsun. kelepçe, kırbaç, bazuka, roketatar gibi fantezilerin varsa bunlar ekstraya giriyor yalnız, büyük göğüslü istiyorsan onun için de biraz daha fazla çalışman lazım. diğer tarafta istediklerini alıyorsun. süper hizmet ya, gerçekten. dur bi sabahı kılıyım geliyim. of gerçi abdest gitti lan. iş uzadı bak.

    tanım: sabah sabah insanı abdestinden edebilen, yerine göre grup sex ve ensest yapan lolita takımı.
  • - abi
    -- efendim?
    - abi narenciye üzerinden hayata rest çekmek var ya?
    -- eee?
    - yasaklanmış abi...
    -- deme yaw... tüh.. tüh tüh tüh...
    - valla...
  • genelde cennet veya cehennemde taban tepmek yerine becerende oturup sicak sicak salep icen kizlardir bunlar.
hesabın var mı? giriş yap