• türevi kurumlar için;

    (bkz: tusem)
    (bkz: uts)
    (bkz: yestus)
    (bkz: tumer)
    (bkz: tusunami)
  • tuhaf sınav sorularıyla` : derin düşünürsün olmaz `` : düz mantık yaparsın hiç olmaz ` beni benden alan, bırakıyım ben bu işi dedirten, sinir bozucu dershane.
  • yoğun bir şekilde dinci olduğu söylenen veya iddia edilen (doğruluğunu bilmiyorum), hiç bir tus dershanesiyle hatta şu an için (henüz) tus'la alakam olmamasına rağmen feci şekilde antipati duyduğum, öss zamanının yılışık "bakın çocuklar öğrenmenin x metodu var, önümüzde y ay var, z tane soru tipi var, bunları analiz ettiğimizde bilmem ne kampımızın ne gadder önemli olduğunu anlıyoruz" tarzında dershane söylemlerini tekrar hatırlatan (ki antipatimin temelinde de bu var) kurum.

    tus birincilerinin isim hakları için ise para tekif ettikleri rivayet değil, gerçek olan bir durumdur.

    beni tüm bu sinir eden ticari, vahşi, feci rekabetçi yapılarına rağmen gün gibi aşikardır ki işlerini ciddiye alan, tus'a çalışan kişiye faydalı olan bir yerdir. gidip daha söveni, sayanı, şikayetçi olanını görmedim.

    edit: nisan 2010 tus'unun dumanı tüterken ve benim için tus zamanı yaklaşırkene bir edit notu düşeyim, gidip de memnun olmayanı gani gani gördüm. ayrıca öğrencilerde tus stresi-gerilimi yaratıp, bundan süper ekmek yediklerini düşünüyorum. bir de şu "başarımızın sırrı! en iyilerin adresi! şampiyonların beşiği! kopmuş gitmiş kurum!" diye bas bas bağırmaları fena halde antipatik. hayır yani tus rekortmenini dershane öğrencinmiş gibi lanse ediyorsun, sonra "birinciler bizden!" diyorsun. oldu canım, şampiyonların adresi hee. bu kadar agresif ve saldırgan bir kuruluş daha görmedim ben.

    lakin eğer tus dershanesi'ne gitmeyi düşünüyorsanız (gerekliliği tartışılır, kişiye göre değişir. disiplinli biri bir dershanenin tüm konu anlatım setini alıp işi bitirir. diğerleri hiç bir türlü çalışamıyorsa dershaneye ihtiyaç duyabilir.) bence tusem'le beraber en iyi alternatif burası. bir de tustime diye bir dershane çıktı yeni, sanırım tusdata'dan kopan bir grup kişi kurmuş. ama hakkında fikrim yok. zaman lazım.

    tavsiyem ilk önce dershane'ye gitmeye ihtiyaç duyuyor musunuz ona karar verin. sonra bulunduğunuz şehirdeki dershane şubelerine gelen hocaların ne kadar iyi olduğunu araştırın (bu çok önemli). sonra ona göre tercih yapın. yoksa bana göre tüm dershaneler üç aşağı beş yukarı aynı. sadece bazısı daha fazla çığırgan ve pahalı.
  • 7-8 milyar gibi fahiş fiyatlarıyla tıp öğrencisini uzman yapmaya ant içmiş kurum. maalesef son zamanlarda ortaya çıkan derslerin ses kayıtları ve video görüntüleriyle çok müşteri kaybedeceğe benziyorlar.
  • gün itibariyle bütün rezillikleri ve foyalari meydana cıkmıs badem bıyık/yeşil sermaye bazlı tusa hazırlık dersanesidir. uzun zaman sonra entry girmeye dönüş gazı alma sebebimdir.* oh olsundur!!

    http://video.google.com/…docid=-5411298948371081480
  • dersane değil bilimsel toplantı merkezidir..
  • "ben daha fazla ders almak istemiyorum" deyip ayrılmanın mümkün olmadığı kurum.

    mantıkları bir tıp öğrencisini 4. ve 5. sınıflarda estirdikleri moda akımıyla 7 bin tl gibi uçuk bir rakama, mezuniyetinden bir kaç yıl sonra dahi ödeyecekleri bir taksitlendirme ile haraca bağlamak. ayrılmak isteyen öğrencinin de bu isteğini her şeye rağmen reddetmek. yani tam olarak mafya mantığı güdüyor bu kurum; girersin ama çıkamazsın.

    üstelik ders namına anlattıkları her şey zaten kaynaklarında mevcut. o çok gözde büyütülen dersane ortamının da yalan olduğunu ne yazık ki intörn olduğunda anlar insan. yazıktır günahtır onca paraya.
  • tıp fakültesi öğrencilerini kendilerine bağlayabilmek için birçok yolu deneyen, bilimsellikten uzak bilimsel toplantı merkezi (!)
    2 senelik kaydolmak yaklaşık 6-7 bin tl civarındayken, 6. sınıfta veya pratisyenken kaydolmanın yaklaşık 13 bin tl tutması ne kadar bilimsel?
  • afyon şubesinin her kampanya ve derse davet mesajında sonra selametle yazması pek bi gülünc olan kurum.
hesabın var mı? giriş yap