• açık parfüm işini aşmış, alıp kullanabileceğiniz en iyi çakma parfümleri yapan artvin merkezli kozmetik üreticisi.

    bazı parfümlerinin kalıcılığı orjinallerinden daha çok olup kokular birebir tutuyor. ürettiği hemen her erkek koku çeşidinden almış biri olarak abartısız söylüyorum bu işte en iyisi bu. ben donanımhaber üzerinden alıyorum link
  • daha önce 3 kez alışveriş yaptığım parfümcü, kokular birebir. düşünmeden alınız.
  • 3 yıldır kullanırım bu markadan ve eser'den herkese önerebilirim yakın çevremde de tavsiyelerimle alanlar oldu herkes memnun halinden açık parfümde fiyat/performans olarak en iyisi diyebilirim, esansları orjinallere çok yakın ve parfümlerin notasını hissedebiliyorsunuz koku değişiyor bu açık parfümlerde çok olmaz zaten 4 tane 50lik parfümü 40-50 liraya alıp orjinal parfüm kalitesi beklemek saçma olur.
    özet:(açık parfümde f/p en iyisi)
  • gösteriş etkisi sayesinde donanımhaber'de çok satan bargello'dan kötü balon parfüm markası.
  • parfümleri beşpara etmez. gül.çiçek esans falan da ben ısınamadım.
  • hugo boss bottled parfümü yüzde 95 aynı olarak yapan tek kişilik parfümcü.

    adam parfümlere alkol basmıyor o boğazı yakan çakma parfüm kokusu kesinlikle yok.

    bende arkadaşın tavsiyesiyle bir kaç tane daha önce kullandığım orjinal parfümlerden alıp denedim memnun kaldım.

    denemek lazım tavsiye ediyorum.
  • ben jean paul gaultier le male classic aldım ve hiç memnun kalmadım.
    evet orjinale benziyor ama hani parfümün ilk - orta ve son notaları vardır ya belli zaman aralıklarında alırsın.
    jpg nin ilk sıkıldığındaki yoğun kokusunu beğenmiyorum ancak tende 1 saat kadar kaldıktan sonra inanılmaz güzel kokuyor ya işte o tutase de yok malesef. ilk sıktığındaki koku benziyor sadece ve o koku sürekli olarak kalıyor.
    diğer parfümler için de aynısı geçerlidir diye düşünüyorum.
    sahte parfüm alacak kadar çok param yok.
  • forum donanım' ı yıllardır kullanan biri olarak söyleyebilirim ki, bu platformu en iyi şekilde paraya dönüştüren reklamcı eser kozmetiktir. forumda başlığı hep üstedir, aşağıya hiç düşmez. kabak gibi gözüne bakar adamın. dört yıldır reklamını gördüğüm baş ağrıtan bu parfümlerden benimde almışlığım vardır. almayan adam merakından kudurur. alınca da beklentiyi yüksek tuttuğu için hayal kırıklığına uğrar. edit: imla
  • şöyle anlatayım parası olup hayatında hiç açık parfüm almamış ve parfüme baya para döken bir arkadaşım var. ona tutaste'yi anlattığımda ben sahte kullanmam ne işim olur vs gibi kesin konuştu. x markalı bir parfümü çok seviyor, aynı parfümden bende aldım donanımhaber üzerinden, arabadan inerken buna uzattım al dene dedim uflaya puflaya sıktı hee güzelmiş falan dedi neyse geçti o gün... 2 gün sonra yazmış bana whatsapp dan kanka şu parfümleri nereden alıyorsun demiş..

    yani diyeceğim o ki bu adam gerçekten çok başarılı taklit yapıyor. aşağı yukarı yanılmıyorsam 5 senedir alışveriş yapıyorum kendisinden, 50 civarı parfüm almışımdır bir tek paco rabanne black xs i beğenmedim o da kokunun kötülüğünden değil tam anlamı ile notalar tutmamıştı biraz farklıydı. onun harici aaa benzememiş bu dediğim bir parfüm olmadı. kendisi de iyi bir esnaftır, testerlar falan yollar, kargo da sorun yaşarsanız ilgilenir, başarılı bir satıcı yani. bir şans verin bu arkadaşa eğer düşünürseniz, göreceksiniz ki işinde başarılı.

    internet sitesi

    forumdonanım sayfası

    edit: paralı entry demişler, lan ben beş kuruş almadım paramı verin bir zahmet ya da beleş parfüm isterim sayın tutaste çalışanlarına duyrulur.
  • bir kadın arkadaşımın "mutlaka dene, çok ucuz ve güzel" tavsiyesiyle aldım. erkek parfümleri için konuşuyorum, çok ağır ve baş ağrısı yapan kokuları var, o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum. gerçi 4 tane 50 ml'lik parfümü 100 liraya alabildiğiniz yerden beklentiniz, üzerinizde bir koku bırakmasıysa deneyebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap