• kırşehir şeker fabrikası ihalesini satın alan hakkında internette hiç bir bilgi bulunmayan gizemli firma.

    ihale için mi açıldığı ise soru işaretlerini oluşturuyor ...
  • bende aradım bulamadım kimdir bunlar ? yoksa babam benden habersiz firma mı kurda mk __--^^--__
  • taş yapı firmasına bağlı bir kuruluş.

    duygu mühendislik
  • kırşehir şeker fabrikası'nın özelleştirilmesine yönelik 06.04.2018 tarihinde yapılan açık artırmada 330 milyon tl ile en yüksek teklifi veren firma.

    ihale sonrası hakkında haber siteleri ve sosyal medyada naylon iddiaları gündeme geldi. 2013'te 300 bin lira sermaye ile kurulan, sermayesini 1000 paya bölerek sıfır riskle hareket eden ve kurulduğu günden bugüne 5 yıldır hiçbir faaliyette bulunmayan ve 300 bin sermaye ile 330 milyon liraya ihale alan bir firma için bu iddialar gayet normal.

    biraz araştırma yapınca duygu mühendislik adlı bir inşaat şirketinin kuruluşu olduğu görülüyor. avm, yol, tünel yapımı gibi işlerle igileniyorlar.

    ilginç detay, duygu mühendislik'in kolin-limak firması ile iş ortaklığının bulunması. kolin-limak 2012'de şeker fabrikalarının özelleştirme ihalesinde erzincan, elazığ, elbistan, malatya şeker fabrikalarının olduğu portföyü 266 milyon dolara (o zamanki karşılığı 500 milyon tl) almıştı. yalnızca malatya şeker fabrikasının arsası, ödenen emlak vergisi ve emsalleri göz önüne alındığında 540 milyon tl değerindeydi.
  • hayret kimsenin ilgisini çekmemiş bu nasıl iş diye????
    ya hazmettiniz herşeyi yada gg diye kimse oralı olmuyor. halbuki oralılar ticarette iyi olurdu
  • ne büyük paralar bunlar. agi 130 liradan 150 lira oldu,yarım kilo köfte daha fazla alabilcem diye seviniyorum ben de burda
    sikiyim adaleti
  • ihale şartnamesini yok sayarak işçi çıkaran firma, yasaları yok sayma gücünü nereden alıyor merak konusudur?

    "14 şeker fabrikası ile birlikte özelleştirme süreci kapsamında satılan kırşehir şeker fabrikası’nda çalışanları üçte ikisi işten çıkarıldı.

    yaklaşık 1 yıl önce 300 bin tl sermayeli tutgu gıda’ya tartışmalı şekilde satışı gerçekleştirilen kırşehir şeker fabrikasının ihale şartnamesinde bulunan “işçi çıkarılmayacak” maddesine ve “siyasilerin hiç bir şekilde işçi çıkarılmayacak” sözüne uyulmadığı ortaya çıktı."
hesabın var mı? giriş yap