• yeni binasıyla hizmete açılmıştır.
  • özellikle acil servisindeki genç, çalışkan ve ilgili doktorlardan çok memnun oluğumuz hastanemiz.
  • babamın prostat rahatsızlığından ötürü yaklaşık 15 gündür misafir olduğumuz hastane.
    üroloji servisindeki doktor, hemşire, hasta bakıcı ve tüm personele teşekkürü borç bilirim. hastane hijyen noktasında özel hastaneleri aratmıyor. şansımıza da iki kişilik odalarda hep tek kaldık. yemekleri yenilebilir seviyede. umarım memlekette her hastane bu hizmet kalitesine ulaşır.
  • türkiye’nin en iyi beyin cerrahı orada görev yapmaktadır.
  • korona hariç herhangi bir acil durum için gitseniz dahi acil kapısından girmek için covid-19 şüpheli hastalarının oluşturduğu kuyruğu yarıp girmeniz gereken hastane. böyle bir mantık olabilir mi? covid-19 şikayet alanını acil kapısının doğrudan yanına kurmak nasıl bir iş? hayır, o kapıdan acilde çalışan insanlar da giriyor, kimse mi sormuyor bu nedir diye? o alanı içeriye almak, şu aşamada daha mantıklı. zira bu haliyle girip çıkan herkes o şüphelilere yaklaşmak, içerisinden geçmek zorunda. kapı da sürekli açık kalıyor sıradan ötürü, içeride olmamasının hiçbir anlamı kalmıyor. hastane içerisinde de sosyal mesafe kuralları zaten uygulanmıyor.

    bilemiyorum, belki de sağlık bakanlığı bu işi gerçekten önemsemiyor. bakanın twitter'dan yazdıkları göstermelik işler. aksi hâlde bu kadar tutarsızlık olmaz, olamaz.
hesabın var mı? giriş yap