• çok işlem görmüş ve yıpranmış saçları olanların kullanması gereken şampuan çeşidi. kalıcı düzleştirme yaptıranların ve platin renkli saçlıların zorunlu olarak kullanması gerekendir ayrıca.
  • yves rocher köpürmeyen krem şampuan şiddetle tavsiye edilir. benim saçlarım kuru kabaran türden :( ciddi anlamda inanılmaz yumuşacık yaptı saçlarımızı ekstradan krem kullanmaya da gerek yok.
  • bu başlığı hortlatmam lazım, nedir bu tuzsuz şampuan hikayesi?
  • içinde sodyum lauril sülfat olduğu halde tuzsuz diye satılan şampuan
  • yakın arkadaşımın memnuniyeti ve referansı ile (bkz: halalles) markanın tuzsuz, parabensiz, alkolsüz şampuanını aldım, bu marka özellikle bu şekilde şampuanlar üretiyor.
    benim gibi boyadan yıpranmış ve avuç avuç dökülen saçları olanlara tavsiye edebileceğim bir şampuan.
  • tavsiye edeceğim şampuandır, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. tuzsuz, silikonsuz ve parabensiz olanları öneririm, saç derisi ve saçlar üzerinde ciddi manada olumlu etkisi var.
  • paraben içermeyen şampuanı illa ki duymuşsunuzdur ama sülfatsız ve tuzsuz şampuanlar son dönemlerde oldukça popüler. (bkz: paraben) (bkz: sülfat)

    özellikle kullandığınız şampuanların içinde sodyum lauret sülfatlar veya sodyum lauril sülfatlar varsa o şampuanlardan uzak durmaya bakmalısınız. bu tür şampuanlar çok fazla köpük oluştursa da emin olun uzun vadede size zararlı. bu sebeple şampuan seçerken parabensiz ve tuzsuz olmasına özen göstermek iyi olur. zira özellikle erkek bireyler saçlarını daha erken yaşta kaybeder. (bkz: saç dökülmesi)

    piyasadaki şampuanların neredeyse %90’ın da hem paraben hem de tuz bulunur. sülfat şampuanlarda köpürtmek ve kıvamını tutturmak amacıyla kullanılan zararlı bir kimyasal olarak biliniyor. evet sülfat yağı ve kiri arındıran harika da bir temizleyicidir ama aynı zamanda da ne yazık ki saçlara zarar verir.

    tuz, saçları derinlemesine temizlerken aynı zamanda da saçları sertleştiriyor ve kurutuyor. sülfat içeren şampuanlar içerdiği tuz ile de saçlarınızın zayıflamasına neden olur. tuzlu şampuan aynı zamanda saç derisini de aşındırıyor. ne yazık ki boyalı saçlarda ise rengin akmasını hızlandırıyor… saç derisini hassaslaştıran sülfatlı şampuanlar sebebiyle kızarıklık, kuruluk ve kaşıntı gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz.

    tuzsuz şampuan saçın doğal yapısı korunur, saç tellerinin kırılmasına ve kurumasına engel olur. nem/yağ dengesini ayarlar.
  • saçlarımı keçeleştiren şampuan türü. okadar sertleştiriyor ki bu sefer tararken açılmıyor ve dökülüyor. bilgisi olandan bilgi rica ediyorum...
  • şampuan tuzsuz da fiyatı baya tuzlu.
  • tuzsuz şampuan ile saçın doğal yapısı korunur, saç tellerinin kırılmasına ve kurumasına engel olur. tuzsuz şampuanlar sayesinde saçınız doğal yağlardan arınmaz ve bu da saçta daha fazla nem kalmasına sebep olur. özellikle kıvırcık saçlı olanlar bu sayede saçlarınız daha kolay şekillenir. saç kremi kullanmasına gerek kalmaz.

    tuzsuz şampuan saçtaki doğal nemi tutar. tuzsuz şampuan sayesinde gözleriniz de yanmaz.
hesabın var mı? giriş yap