-
bugün şikayet etmek yerine beni gülümseten bir şey yazmak istiyorum yüksek müsaadenizle. ben burda türklerin birbirleriyle ingilizce konuşmalarına bayılıyorum valla. dün oldu yine bana bundan. balkan ülkeleriyle ilgili bir meme hesabı var. admin türk galiba ama hep ingilizce paylaşımlar. neyse dün yine bir şey yazdım. ardından biri yazmış. bakıyorum türk. ulan benim profilde de fenerbahçe forması var. niye bana ingilizce yazıyorsun diyemeden güldüm aq.
-
akıl sağlığımı korumak için uzak durduğum platform...kimseyi takip etmediğim yeni bir hesap açayım dedi sonuç aynı...
seçimlerden sonra belki tekrar kullanırım, bilemiyorum. -
toxic'lik konusunda ekşi ile yarışa giren yer.
-
14 mayıs 2023 genel seçimleri gününde büyük ihtimalle erişim kısıtlaması yaşayacak olan platform.
lanet olsun hep olumsuz şeyler düşünüyorum. ama yani öyle işte. aksi şaşırtıcı olur. tüm internetin bile fişini çekebilir malum kişiler. sinirden kudururum. -
devamlı hata veren kuş.
-
bu mavi tik olayı kötü bir yere gidiyor.
artık mavi tiki olmayanlar sadece okuyucu gibi bir şey olmaz. çünkü elon musk günden güne çoğu şeyi sadece mavi tiklilere özel kılıyor.
-önceden verilen ücretsiz mavi tikler geri alınacak
-sana özel kısmında sadece mavi tiklilerin tweetleri gözükecek
-anketlerde sadece mavi tikliler oy kullanabilecek (bu mesela aşırı abartı)
kim bilir daha neler neler kısıtlanacak. muhtemelen mavi tiksiz tweetler pek ön plana çıkamayacak artık. yüksek takipçili hesaplar mavi tik almak zorunda olacak.
eğer insanlar twitter alışkanlığını bırakmazsa, ki bu baya zor gözüküyor, elon musk istediğini ulaşmış olur ve mavi tik olayından baya gelir elde eder gibi gözüküyor.
ama bu işin sonu nereye varacak merak konusu. ilerde mavi tikli olmayan tweet atma sınırı bile koyabilir elon. -
içerik üretiyorsanız para ödemeniz gereken bir platforma evrilmeye başlıyor.
içerik tüketenler açısından pek değişen bir şey yok. -
(bkz: elon musk/@walter hoyt)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap