• bot lan işte anlamıyor musun? milyon tane böyle bot hesap var. twitter buna çare bulmazsa çöpe dönüşecek yakında.

    edit: pardon ya bot değilmiş, kafayı yemiş bir kişi ya da düz bir metni postlara çeviren bir yazılım sanırım. açıklanana kadar esrarengiz olarak kabul edilmesi gerektiği kesin.

    edit2: bağımlılık yapıyor okumaya başlamayın. sayfalarca okudum kafayı yemek üzereyim. fetöcüler mi haberleşiyor hesabı kullanarak bir yazılımın parçası olarak ve iletişim için otomatik çalışan bir hesap mıdır anlamıyorum. hesabı sunucu olarak bile kullanıyor olabilirler. bir kişi değil gibi, veya şizofrenin birisi 7 8 kişi olarak ardarda yazıp yazıp göndere basıyor. 15 nisan'da bitmiş en son o tarihlerde intihar eden kişilerden biri olabilir araştırılmalı.

    edit3: oyun la bu
  • tahminen fetöcülerin geçmişte sohbet ağı olarak kullandığı twitter hesabı. 15 temmuz'da attıkları tweetlere burdan bakabilirsiniz:

    https://twitter.com/…il:2016-07-16&src=typd&lang=tr
  • galatasaray taraftarı, bahçeli ve erdoğan karşıtı bir eski mhp'li. muhtemelen 16 nisanda oyunu kullanıp akşam sayımlardan sonra twitter'ı bırakmış.
  • atanamamış sümer kolçak

    (bkz: buralar değerlenir)

    15 temmuz'da attığı twitlerden irkilmedim değil. şöyle biraz karıştırılınca unutmaması için sanki kendine notlar atan biriymiş gibi geldi ama 15 temmuz twitlerinden sonra "sıradan" bir hesap olmadığı apaçık belli. bir taraftan da bu kadar net ve apaçık şekilde yazılar yazan "gizli hesap" mı olur diye sorgulamıyorum değil.
  • sms veya baska bir mesaj uygulamasindan olusan bir gruba gonderilen mesajlar bilerek ya da bilmeyerek twitter'a dusurulmus. sms ile tweet atilabiliyordu, belki farkinda olmadan, bot hesap filan yapmaya calisrken tum yazismalar dokulmus. bylock bile olabilir.

    bu hesabin attigi her tweet dikkate alinmali. karisik ama bir cok olayla ortusuyor. bu tweetlerin icinden cok fazla sey cikacak gibi. kesinlikle kayit altina alinmali. buyuk bir itinayla ve zamana gore yasanan olaylarla bagdastirilmali.
  • (bkz: bir şizofrenin tweetleri)

    gündemi takip edip, gündem hakkında beyninde uçuşan ne varsa tweeter ‘da paylaşan birisi gibi duruyor .
  • (bkz: neler dönmüş serhat)

    bu hesap detaylı bir şekilde incelenmeli.
  • fetöcüler arası iletişim için kullanılıyormuş gibi gözüken hesap
  • üç beş twitine baktım, her halinden fetöcü olduğu belli. devletin ilgili birimleri 163 bin tweetin hepsini teker teker incelemeli. belli ki orada çok fazla gizli mesajlar var. ayrıca bu hesabı tek kişinin yönetmesi imkansız. ufak bir matematik ile ortaya çıkan sonuç bu: şubat 2016'da hesabı açmış, en son tweet'i nisan 2017'de atmış (muhtemelen hapise atılmıştır) yani 163 bin tweet'i sadece 14 ay içerisinde atmış. 14 ay, 425 gün eder. 1 günde 24 saat var. 425 gün de 10200 saat eder. 163bin'i 10200'e bölersek adamın her saat ortalama 15/16 tweet atması gerekir. her saat 16 twit demek her 3 dakikada 1 tweet demek. bakın 14 ay boyunca her 3 dakikada bir tweet diyorum. uyuma yok (hiç uyumadan) yemek molası, tuvalet molasi yok. 3 dakikada 1 tweet atarsa ancak 14 ayda 163 bin tweet oluyor. bu yüzden kesinlikle tek kişi tarafından yönetilmemiş bir hesaptır.
  • 54 kişiye ne anlatmış okadar
hesabın var mı? giriş yap