• içerden çıkınca hayallerini gerçekleştirir artık.
    t: kendi başını yakan bir bölücü.
  • ust edit: twitter https kullanir ve gelip giden veriyi (internet saglayicilar dahil) aradaki ileticiler goruntuleyemezler. yani bu veri senin bilgisayarin ve twitter sunuculari arasina giren kisilerce goruntulenemez. https'in olayi bu. ip tespit edilip aliniyor diyen 3 arkadas oldu, yok oyle bir sey. ayrica, twitter bildigim kadariyla turk hukumetinin ip adresi taleplerine yanit vermiyordu. degisti mi bilemem. https hakkinda daha cok ogrenmek isteyenler: https://www.upturn.org/…rts/2016/what-isps-can-see/

    muhtemelen fake hesap acip baska birisinin basini belaya sokmus bir serefsiz var arka planda.

    hemen her boka linc etmek icin atlamasaniz oleceksiniz aq.

    bigun birisi fotolarinizi calip 2 bolucu tweet atsa, tutuklansaniz, burada 200 kisi 'oh iyi olmus' dese ne hissedersiniz cok merak ediyorum.

    kimse kendi adiyla saniyla hesap acip bunlari yazmaz. terorist pezevenkler bunu gizli yapiyor.
  • ypg'ye katılacağım deyip emet'te salla başı al maaşı yaşayan bir adet delikanlı(!) içerir.

    oysa ypg'nin ne çok ihtiyacı var yaralıları için doktorlara. yemiyor işte, kürtçülük ancak türk devletinin gölgesinde yapınca tatlı. devletin güven dolu sıcak kollarından çıkıp suriye'de kürtçülük yapmak yemiyor.
  • adam 2014 yılında atmış twiti. aynı tarihlerde salih müslim ankara'dan çıkmıyor, türkiye sınırını açarak ypg'ye yardım gönderiyor, hem akp hem de chp ypg'yi terörist olarak görmediğini açıklıyordu.

    o kadar şey arasından taşak geçilerek attığı çok bariz olan ypg'ye katılırım twiti ile işinden olup hapse girecek bu adam. çok bariz birisi araştırıp twitleri polise vermiş. yarın birisi sizin de boyle bir şeyinizi çıkarır, o zaman çok ağlarsınız ama iş işten geçmiş olur. amk primatlari sizi.
  • yerinde bir karar.
hesabın var mı? giriş yap