• eşinden gizli gerizekalı
  • aşağıdaki yorum güldürmüştür:

    (bkz: taburede oturuyorsun ne eliti lan)
  • muharrem ince'nin şiirini akla getirmiştir

    "öp beni, kocasını tanımadığım kadın
    seni görünce şaha kalkar atım
    kocan gidince, dön arkanı ses çıkarma sakın
    ver son kez nasılsa cehennem çok yakın"

    edit: gerçekten muharrem ince'nin mi? değil tabii ki. şiir gündeminin yoğun olduğu seçim döneminden kalan bir goygoy.
  • sana ne amına koduğumun ahlak bekçisi, sana ne ya. insanları anonim platformlardan ifşa etmek bu kadar kolay olmamalı. ortada yasa dışı bir şey yok, sizlere ne ya.

    bu zihniyet ile kadınların kıyafetine, yaşam tarzına karışan; gece orada ne işi varmış, öyle kıyafet giymeseymi? diyen zihniyet aynıdır.

    ayrıca adam biraz mal evet, dayı o işler öyle mi yürür naptın sen :).

    edit: hmm birini karalama kampanyası bile olabilir, belki dayı masumdur.

    edit: arkadaşlar, size ve sevdiklerinize giren çıkan bir şey yoksa, bir başkasının eylemlerine kafanıza göre (veya ne bileyim hayali arkadaşlarıyla konuşan adamların yazdıkları kitaplara göre) ahlaksız deyip, bir de bu kişileri ifşa edemezsiniz.

    yani yaparsınız, edersiniz de bu yaptığınıza kabadayılık, mahalle baskıcılığı, hatta ahlaki faşistlik denir. bird person dilinde de dick move denir.

    bu adam karşılıklı rıza ile seks peşinde. evlidir, karısı bilmiyordur falan bu onu ve eşini ilgilendirir, bizi değil. ortada yasa dışı bir şey yok. anonim ortamda salak salak ahkam kesmeyin.
  • bu paylaşımıyla da cehenneme gideceklerin yüreklerine su serpmiştir;

    "seviştiğin adam girdiğin günaha değmeli, o yüzden sen sen ol kokunu seni hak etmeyene bahşetme"

    wtf?

    edit: şaka bi yana profilden aşağılara inince bildiğin pornografik resimler var, adamın bu kadar ruh hastası olacağına ihtimal vermeyerek sahte profil olduğuna kanaat getirmek istiyorum, umarım gerçek değildir, bu ne lan?
  • giymiş olduğu mor gömleği ve haberim yokmuş gibi çek panpa pozuyla göbeği pamukkale travertenleri gibi kat kat olmuş, yürümek yerine mütemadiyen yuvarlanan, memeleri yoyo gibi karnına kadar sarkan desperate housewives'ları hedef kitlesi olarak belirlemiş zigiş makinesi'nin twitter hesabı.
  • taburede oturan elit adam. güzel nick olurmuş aslında. kıraathanede fuckbuddy arayan yurdum insanı. inşallah aradığını bulur. bu aradığı belası da olabilir belki.
  • (bkz: arkadaşlar bu bir virus olabilir mi?)

    eşinden pek de gizli olamayacak adam. evlilik, sevgi, cinsellik gibi şeyler ülkemizde çok kötü yaşanıyor, bu da bunun kanıtı. ilan verecek düzeyde olanların yanında bir de özelden yürüyenler var.
  • (bkz: qral)

    tabure ve doblo olmasa adam karizmanın dibi. hatta dur lan fikrimi değiştirdim. tabure ve doblo adamın karizmasına karizma katıyor.

    tabu, tabure ve reis. işte o:

    (bkz: tabureis)

    buradaki osbircilerden fazla mal götürüyordur, net.
hesabın var mı? giriş yap