• gelen spam mailindeki, "mail almak istemiyorsan 3 kere çarmıha geril" gibi bi linkine tıkladığımda, "üyeliğin başarıyla iptal edildi." deyiveren yediveren.

    iyi de yaprağım ben ne zaman üye oldum ki sana?
  • kaynağı belirsiz spam mailleri yetmez gibi bir de fastest growing place to meet new people! diye slogan koymaktan çekinmeyen social network
  • http://www.twoo.com/profile/delete

    adresinden profilinizi silebilirsiniz. bu kıyağımı da unutmayın.
  • http://www.twoo.com/…ttings/?mode=edit&type=account

    adresine girdikten sonra, hesap bilgileri alaninda duzenleye basin ve daha sonra turuncu renk hesap bilgileri alanindaki gizlenmis "hesabi sil" butonuyla hesabinizi silin. bu kiyagimi da unutmayin.
  • kaydim bile olmadigi halde benim ismime davet maili atan servis.
  • hiç bir zaman açmadığınız hesabı silerken bile sülük gibi yapışan, senli benli metinlerle "seni özleyeceğiz" "dur gitme" diye yalvaran saçma salak bir site. insanlara üye olmadığı halde üyeymiş gibi zart zurt mailler göndererek daha tanımadan kendinizden tiksindiriyorsunuz.
  • hesabı silmek için http://www.twoo.com/settings/delete/ bağlantısı kullanılabilir. bu şerefsizler milleti spamla abone yapıp bir de neden hesabı silmek istediğinizi soruyorlar. "diğer" kısmı seçilerek okkalı küfürler döşenebilir.
  • netlog ile birleşerek tüm netlog üyelerini bünyesine katmış site.
  • salaklık edilip kredi kartı verilmemesi gereken site.

    ki ben ettim, ordan biliyorum. unlimited üye olayım dedim 3 aylık. 55 tl dediler. iyi eyvallah. girdik kart numaramızı, başladı üyelik. aaa, bi baktım, 3 saat içinde tink tink tink 100 küsür lira daha çekildi. ona hediye yollamışım buna hediye yollamışım. destek merkezindeki iki tipe bunu ilettim, kullanmışsınız, yapacak birşey yok dendi. ii eyvallah. aaa dün bir baktım, iki gün kullandığım 3 aylık unlimited üyeliği gitmiş.

    lan niye? cevap yok. aloo, niye lan? cevap yok. kullanım koşullarında "biz belçika firmasıyız, isterseniz şikayet edin ehörö mehörö" diye birşeyler yazıyor.

    götünüze girsin diye en son mesajı attım. ilgilendi destek ekibi, o küfürü size aynen iade ediyoruz. diye.

    bu yani destek.

    şu anda da 65 kişinin benle ilgilendiği, unlimited imi şu kadar para verip açarsam görebileceğim hakkında adamı salak yerine koyan mailler atıyorlar. hani şu 90 günlük parasını verip, para iadesi yapmadan 2. gün iptal ettikleri üyelik.

    para iadesi yapmıyorlar. sadece küfür iadesi var.
  • sabahtan beri beni mail yagmuruna tutan site. ben buraya hic uye olmadim ama her nasilsa uye olmusum silene kadar da canim cikti. bir ton hata verdi sistem. belasini versin boyle sitelerin artik kim veriyorsa!
hesabın var mı? giriş yap