• chiefs'in bu sene draft ettigi kalp kiran wide receiver. 40 yard dashi 4.2 saniye olan bu cengaverin 100 ve 200 metrede dunya gencler atletizm sampiyonalarinda dereceye girmisligi var. ozellikle punt returnleri inanilmaz, ilk tackle kendisini yakalayamazsa gecmis olsun...
  • kansas city chiefs'in adeta running back gibi koşular yapan çaylak wide receiver'ı. adam tam bir joker gibi oynuyor. sezon istatistiklerine bakacak olursak, 6 tane receiver touchdown'ın yanında 3 tane rushing td, 2 punt return td, 1 tane de kick return td yapmış. adama yakında quarterback gibi oyun da kurdurabilirler. kansas adına büyük bir cevher, kıymetini bilirler umarım.
  • sezonun en flaş ismi tartışmasız. alex smith'in eline düşen wide receiver'ların aç kalacağı ortamda return ve koşu performansının da etkisiyle chiefs'in 1 numaralı hücum silahına dönüştü. "bana derin top attırmayın aga.." diye bağıran, jamaal charles'ın gidişiyle spencer ware'e bile duacı olan alex smith kendisini pamuklara sarmalı. hücumda receiver back tarzında oynaması verimlilik açısından için en iyisi olacaktır. return'lerde zaten bir delik yakalıyor mutlaka. çok özel bir yetenek.

    son hafta maçında bunu yaptı;

    https://www.youtube.com/watch?v=ukxis_ehwyc
  • tırrek halil diye okudum lan ben.
  • nfl'in açılış haftasının yıldızıydı. kansas'ı tek başına sırtladı. hele 91-yard'lık bir touchdown'ı vardı ki görülmeye değer. topu aldığı zaman kimse durduramıyor onu.

    işte o touchdown
  • ligin en hızlı oyuncularındandır pozisyonuna göre aşırıya kaçan kas kütlesi ve pozisyona uygun olmayan boyuyla adeta bir anomalidir. ilk görüşünüzde running back sanmanız normal olandır ki lige ilk geldiğinde nfl oyuncuları da aynı tepkiyi vermiştir.

    tanım : çita gibi hızlı ayı gibi yapılı minnak bir wide receiver
  • 40 yardayı 4.20 gibi bir sürede koşabilen ve çita lakabını hakeden bir canavar
  • toplam 5 adet (2022 ve 2023 yılları) draft hakkı karşılığında miami dolphins'e takaslanan kansas yıldızı.

    aga bu adam gönderilir mi ya??!?!!,!? nfl'in en hızlı oyuncusu böyle gönderilir mi diye düşünmeden edemiyorum. hayır mahomes n'apacak seneye durmadan kelce'yle kısa/orta mesafe pas oyunu mu yapacak!!!! cidden acayip bir takas olmuş başka sözüm yok.
  • bedavadan biraz pahalıya dolphins oyuncusu olmuş wr.
  • chiefs adına üzücü bir kayıp.

    ancak treek hill 28 yaşında ve mahomes'a verilen dev kontrat sanıyorum ki bir salary cap sorunu doğuruyordu. artık önümüzdeki yıllarda atletizminin düşmeye başlayacağı düşünülürse hala cazip bir oyuncuyken takaslamanın mantığı var.

    bu işten chiefs kazanır mı bekleyip görmek gerek. 3'ü bu sezon 2'si önümüzdeki sezon çeşitli turlarda draft hakkı kimlerin seçileceği ile alakalı olarak bu anlaşmayı değerli veya aptalca yapacak. herhalde bu işe giriştiğine göre chiefs'in bir planı vardır. tyreek hill büyük bir silahtı fakat chiefs'in yarrak gibi offensive line'ı da her maçı tehlikeye atıyordu. umarım bu bölgeye bir kaç takviye yaparlar. yine rb kareem hunt'dan sonra dolmadı. takımda etkili bir rb olmaması mahomes'u da zora sokuyor, çünkü drive tehdidi olmayan, tek planı pas olan bir takımı savunmak daha kolay. bir tek juju yetmeyeceğine göre hill'in yerini kimle dolduracaklar o da bir merak konusu...

    büdüt: wr'de corey coleman'la da anlaşmışlar. belki artık biraz defans yatırımı yaparlar.

    40 yardı 4,29'da koşan tyreek gitti 4,39'da koşan coleman ve 4,54'de koşan juju geldi. tabi burda hız dışında boy, kol uzunluğu gibi faktörler de var. mesela tyreek 1,78'ken juju 1,85 ve coleman da 1,80. sanıyorum ki tyreek gibi bir stardan vazgeçip defansı sağlamlaştırarak dengeli bir takıma dönüyor chiefs. gerçi henüz adam gibi bir defans oyuncusu alındığı da yok.

    bu arada tyreek hill 5. tur draft'de 10. sırada seçilmiş. 1 tane 1. round 29. sıra, 1 tane 2. round 50. sıra, 2 tane 4 ve 1 tane de 6. round draft hakkı kazandı chiefs.

    bu sezon 12 draft hakkı oldu kansas takımının. ote yandan bu kadar draft hakkının kısır olduğu düşünülen bir sezona denk gelmesi ise şanssızlık.

    round 1: no. 29

    round 1: no. 30

    round 2: no. 50

    round 2: no. 62

    round 3: no. 94

    round 3: no. 103

    round 4: no. 121

    round 4: no. 135

    round 7: no. 233

    round 7: no. 243

    round 7: no. 251

    round 7: no. 259

    7 nisan 2022 notu: sonunda kareem hunt'un boşluğu benzer bir oyuncuyla doldu. hoşgeldin rojo.
hesabın var mı? giriş yap