• nbain 2001 yılı draftı 2. seçimi. la clippers tarafından seçildiği gün elton brand karşılığı chicago bullsa trade edilmiştir. hala bekleneni verememektedir
  • 82'li bu genç arkadaşımız, bu sezon umut veren performans sergilemektedir; gerek fiziği, gerek atletikliğiyle geleceğin kevin garnett'ı olmaya aday. her zaman değil ama beklenmedik maçlarda 20+ boards yaparak gönülleri fethediyor.
  • bu sezon v gm de güzel puanlar veren delikanlı bir arkadaşımızdır 3 numaralı formayı giymekle beraber bulls'u gençleştirme projesinin jamal crawford, eddy curry ile beraber en başta gelen üyelerinden ... tupac seviyor olmasıda ayrı bir artısıdır tabi *
  • bu gece atlanta hawks'a karşı ilk yarıda 15 rebo çeken hayvan..25-30a kadar yolu var gibi..
  • mutlu bir yaz ligi ve yine mutlu preseason maçlarının ardından sezona iyi bir giriş yapan genç chicago bulls takımının rebound ve blok uzmanı.jamal crawford ile takımı sürüklüyorlar.scottie pippen abileri de onlara katılınca daha iyi olacaklardır kesin.
    takipçisiyiz.
  • sayı ortalamasının 2 katı efficiency puanı yakalayan oyuncuların ben wallace'dan sonra en kıymetlisi. big ben'den 9 dakika az olan süre ortalamasını da onunla aynı seviyeye çekerse öne geçmesi muhtemel. nba'e adım attığı yıl, ekürisi eddy curry'ye baby shaq benzetmeleri yapılırken kendisi de bu furya dahilinde kevin garnett'le (malum, o da liseliydi) yakıştırılmıştı, lakin ligdeki 4. sezonunun ardından baktığımızda garnett'e sadece savunma yönünden benzediğini görüyoruz. diğer yandan, garnett aynı zamanda süper bir savunmacı olduğu için oyunun bu yönünde onun gibi olması, chandler'ı ligin en önemli uzunlarından biri yapıyor. chicago veteran lideri antonio davis'i ilk 5 başlatıp patlayıcı chandler'ı benchten getirmek istediği için sezon boyunca yedekti ama o, 27 dakikalık süre ortalamasına rağmen 9.7 ribaunt ve 1.76 blok gibi ciddi ortalamalara ulaştı. bu yetmediyse, larry brown'ın sezon içinde chicago'yla oynadıkları bir maçtan sonra özellikle kendisinin savunmasını övdüğünü ya da sezon içindeki ikişer timberwolves ve spurs maçının birer tanesinde ligin en iyi 2 power forvetinden duncan'ı 4/12 isabetle 12 sayıda, garnett'i de 6/17 isabetle 16 sayıda tuttuğunu hatırlatabilirim.

    bu yaz chicago'dan 6 yıl için 60-70 milyon dolarlık bir kontrat alması beklenmektedir. başka takımlardan da alacaktır bu kontratı ama chicago teklif ne kadar yüksek olursa olsun bu adamı kaçırmak istemeyeceği için yuvada kalacaktır. ayrıca eddy curry'ye atlanta'nın yapacağı teklifi chicago muhtemelen karşılamayıp onun gitmesine göz yumacağı için gelecek sezon chandler her türlü nba fantezi oyununda ilk sıralarda alınmalıdır zira süre ortalaması 35 dakika sınırına gelecek ve belki de geçecek, istatistikleri de 10 sayı 13 ribaunt 2.5 blok civarında olacaktır.
  • pj brown ve j r smith kar$iliginda chicago bulls'tan new orleans hornets'a takas edilen pf/c.
  • bir nevi yeni marcus camby...
  • şekil itibariyle tam bir basketbolcu gibi duran pota altını karatma görevini layıkıyla yerine getirebilen nba'in kalburüstü pota altı oyuncularındandır.chris paul'la süper bir ikili oluşturmuşlardır.
  • kenyon martin misali , yediği-yiyeceği ekmeği chris paul'e borçlu olacak new orleans hornets pivotu.adam youtube'a bile chris paul sayesinde girebiliyor yahu daha ne olsun.he tabi jason maxiell'den yediği blok da unutulmazlar arasına girdi , değinmeden geçmeyelim.
hesabın var mı? giriş yap