*

  • çok efendi, namuslu taksicinin uber şoförüne söylediği söz. güzel bir @2 beklyiorum taksiciler ile ilgili.

    kaynak
  • şöförler ve otomobilciler derneğindeydi yanlış hatırlamıyorsam 'türk şöförü en asil duygunun insanıdır 'mustafa kemal atatürk diye kabartmalı bir yazı okumuştum onu hatırlattı.gerçekten çok asil baksana soruyor önce..
    serbest piyasa koşullarında plakalarını milyon düzeyinde değerlendirirken iyiydi şimdi birileri aynı piyasa koşullarında ucuza iş yapıyor diye öldürülmeyi hakediyor öylemi
  • herif belki bir hatasında anında tazminatsız kovulacak işinden, sonrasında yine bildigi işi yapip o da uber şöförü olacak. ama gelmiş burada kendisi gibi emekçi olan uber şöförünü ölümle tehdit ediyor.
  • sen beni sabiha gökçen havalimanına götüreceğim diye al, daha sonra avrupa yakasına geç oralarda gezdir, sonra al beni yeniden anadolu yakasına geçir 200 lira tuttu de!

    peki şimdi ben seni vursam haksız mıyım?

    taksicilik çiçek taksi dizisi ile son buldu.
    yobaz zihniyet işe elini attı, bir sürü dalavere dönmeye başladı.
    artık canımızı emanet ettiğimiz taksici gitti, yerine ''alkollüydü, arabamda sızmıştı, zaten mini etek giyiyordu ben de tecavüz ettim'' diyen taksiciler geldi.

    bi siktir git deyin geçin.
  • sırf sarı teröristlere inat indirdim.
    faydalanabileceğim her yerde kullanacağım.
  • şimdi sen kısa mesafeye almıyosun, alınca da şehir turu yaptırıyosun diye vursam haklı mıyım haksız mıyım? yavşaklar müşteri beğenmez işine gelmeyince dolmuşa bin der uber olunca hepten orospu çocukluğuna başladılar.
  • zaten tahammül edilmiyordu bu yamyamlara, şu hareketlerle iyice soğuduk hepsinden.
  • yazıklar olsun . adamlar resmen mafyacılık oynuyor tüm türkiye'nin gözünün içine baka baka halen daha hükümet ve muhalefet bu sürüngenlerin yanında yer alıyor halkı düşünen olmadığı gibi halkın kendi hakkını gözetmesine de darbe vuruluyor . uber kullanan vatandaşa ceza kesmek ne demek ! iğrençsiniz !
  • olm binmeyeceksiniz işte sarı taksiye nokta.
    (bkz: orospu çocuğu taksici)
  • bu tehdit uberlere değil de uber kullanan vatandaşlara yapılmıştır, bunu bilerek ve yayılması için çok uğraşıyorlar her gün ana haberlere çıkması işlerine geliyor, burada ki mesaj alenen şudur, bak sayın vatandaş görüyorsun ki biz ubere savaş açtık açıkça vururuz diyoruz, siz siz olun uber kullanmayın yoksa arada size de bir zarar gelebilir akıllı olun deniliyor, bu maksatla devlet kanun çıkarana kadar halkı korkutup,sindirip uberden uzaklaştırmak istiyorlar.
hesabın var mı? giriş yap