-
-
yüksek ihtimalle balayına çıkıyordur ve birkaç saate kalmaz otel odasındaki yatağın da fotoğrafını çekip paylaşır.
-
net kezban başka bir olayı yok, uçağa binmesiyle kendini burjuva zanneder, diğerlerine de siz eziksiniz ben bindim hadi ben paralıyım en zengin benim havaları yaratmakla üstüne olmayan kezban.
-
genelde şuraya gidiyorum mesajı değil şuraya uçakla gidiyorum mesajı veren insandır. hoş, gideceği yere 60 liraya 6 ay önce aldığı biletle tatava yapar. olm bazı zamanlarda uçak biletleri otobüsten ucuz lan. asıl otobüsle giden adamın biletini paylaşması lazım instada.
-
bu bakış açısıyla "hangi kişisel fotoğrafın instagramda paylaşılması normal ki" sorusunu akıllara getiren olaydır
-
bir ara bunun üzerine bir reklam projesi düşünüp daha sonra "aman kalsın çok saçma insan dolar şimdi o kampanya" diyerek hatanın ucundan döndüğüm karakter...
-
ucacagini instagram alemine gostermistir.
-
hep business uçtuğumdan görgüsüz demesinler diye çekindiğim olay. sosyal medyada yapmamak lazım böyle şeyler. ayıp.
-
bir de yurtdışıysa, yurtdışına çıktığını cümle aleme göstermek zorunda olan kişidir.
-
olur böyle şeyler sıkıntı yok denilebilecek bir durum. neler paylaşılmıyor ki
sosyal medya mecralarında.