• bir gün bu kulübe üye gerzekler sayesinde uçak kazasında ölürsem ahirette iki elim yakalarında olur. sessiz modu gibi uçak modu da var gerzek kulüp üyeleri bilin istedim.

    t: uçak modundan haberi olmayan andavallar topluluğudur.

    edit: kıvııır. önce sessize alıyorum, kapatmıyorum dedi. şimdi de sessize almak yani uçak moduna alıyorum diye çeviriyor. sessize almak ile uçak modu arasındaki farkı bilmiyorsan kır o telefonu. bu teknoloji sana fazla. hatta uçağa da binme at arabasıyla git nereye gidiyorsan.*
  • valla tehliqeli chocuksun haa sen lisede hoca falan da dövmüşsündür şimdi ufff daha ne küçük serserilikler yapıyosundur
  • saçma sapan muhabbetinden arınmak için tam ortamındasın bırak telefonu özüne dön, azıcık korku telaş yaşa amk.
    hala telde sanki bir bok varmış gibi.
  • uçak kalkış esnasında çaprazımda whatsapp’a girdiğini internetten haber falan okuduğunu gördüm direkt uyardım. sonra bana dönüp “uçak daha kalkmadı ki” dedi. ben de “kalkıştayız telefonunuzu lütfen kapatın.” dedim. “kapatamam” diyip önüne döndü. o kadar sinirlendim ki. neyse. bir kabin görevlisine durumu bildirdim kendisi hemen gidip uyardı. peki ona ne söyledi biliyor musunuz? “siz beni bu kadar bekletirseniz ben de telefonumu açma hakkına sahibim.” hostese saçma sapan şeyler de söyledi. çok terbiyesiz birisiydi hala aklıma gelince sinirlenirim. böyle insanlar olmayın kapatın telefonunuzu zor iş değil bıktım sizin gibilerden.
  • telefonun uçağın elektroniğine zararı yoktur diyenlerin ağzına kürekle vurun. interference nedir, emi nedir, esd nedir bilmeyen adamlar ahkam kesiyor amk yerinde.
  • uçakta bulunan diger insanların ölmesini falan gectim, bir insan içinde bulunduğu vasıtaya, ancak geri zekalı ise zarar verme ihtimali bulunan şeyler yapar.
  • cep telefonlari sadece elektromanyetik etki nedeniyle degil pillerinin basinc degisikligi sonrasi asiri isinarak patlama riski (dusuk ihtimal de olsa) olusturdugundan kalkis ve inislerde tamamen kaptilmalidir. (paran var mi nurettin formulu; p.v=n.r.t)
    bu kurala dune kadar sunexpress uyardi o da sisteme dahil oldu...
  • lisede okuldan kaçıp macera arayan işsiz tiplerin en riskli oyunudur
  • bildiğin göt dür.
    aslında telefonların toplanması lazımdır.
hesabın var mı? giriş yap