• zannnımca havacılık sektöründeki standartlardan ötürü böyle. şimdiye kadar hiç bir kadının hostese 'yanımda kadın oturmasını istiyorum yerimi değiştirin' dediğini duymadım.uçağa binince milletçe tırsıyoruz,tava geliyoruz galiba.

    önümüzdeki yıllarda tren-otobüste de bu olgunluğa erişebilir miyiz.sanmıyorum...

    edit 1 (itiraf editi:) : ben ömr-ü hayatımda yurt içinde bir (1) kez uçağa bindim.onda da denk gelmedim işte.avrupa içinde hiç denk gelmedim.tr'de binince birden dank etti.la bu kadar türk var herkes yan yana oturuyor ve sıkıntı çıkmıyor diye aklıma geldi başlık açtım.

    edit 2 : eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmakla alakalı epey mesaj geldi.bu içerik haber sitelerinde felan kullanılmadıktan sonra hiçbir şey olmaz merak etmeyin.sözlüğü okuyan takip kesim belli yani.geri kalan kısmına ekşi sözlük desen suratına bakar o ne diye.

    edit 3 : kabin görevlisi arkadaşlar içini döktü bana.bu olaylar inanılmaz sık yaşanıyormuş.yani ortada olgunluk felan yok.nasıl bir millet olduğumuzu hatırlattıkları için @ldrekova,@anarchiste,@mythology 12 'ya teşekkür ediyorum (!)

    edit 4 : bana abazan diyen olmuş.allah akıl fikir versin.

    edit 5 : başlığı açan benim 46 fav almışım 2. entryi giren kişi 404 almış.yazıkları ossun...
  • tren otobüste o olgunluğa erişmek yerine yakında uçakta da çemkirmeye başlarız çünkü ileri değil geri giden bir toplumuz.
  • yüzde bir milyon eminim ki bunun tersi taleple acentalardan bilet isteyenler olmuştur.
  • ucaklarin ya elit ya da orta-alt yas gruplarin tuketiminde olmasindan kaynaklanir.

    istisna durumlarda ise bir cesit tersine (bkz: mahalle baskısı) oluyordur.
  • uçak uçurmak ucuz değil, keyif için boş koltuk bırakmazlar. parasını alır öyle yaparlar.
  • enteresan bir durum.

    uçak yolculuğu yapamadığım için konuya hakim değilim. eğer böyle bir şey gerçekten varsa üzerinde durulmalıdır.

    zbenden 30 yaş büyük bir teyzenin yanında mecburiyetten yolculuk yapmaya çalışmıştım. araç minibüstü. yanında oturduğum teyzenin"bu adamın ne işi var yanımda" feryadı ile çınlayan kulakların ardından tabureyle yolculuğuma devam etmiştim.

    toplumsal ikiyüzlülüğün de bir sınırı olmalı.

    edit: gereksiz bir kelime silindi.
  • erzurumda okuduğum yıllarda tıka basada olsa bir toplu taşımada arka beşlide tek bile oturan bir bayan olsa yanına asla oturulmayacağı bilinç altıma öyle bir yerleşmiş ki memlekete döndüğümde dolmuşta yanıma bir bayan oturdu ve ben kalkmak zorunda hissettim kendimi. inanın bu psikoloji üzerimden 3 ayda ancak geçti. bu amk hızanı öyle sikko şeylerde mahalle baskısı yapmış ki üzerimde hala hayatımın pişmanlık yıllarının başlangıcında bu yıllar mevcut...
  • basıncın azalmasıyla, beyin hücrelerinin sağlıklı çalışması sonucu gerçekleşen eylem.
  • ucaga binecek kadar parasi varsa sorun degil. bir akbil ditlatmasina olmaz o is.
  • biletimi alirken ozellikle erkek yani olmasin, hatta oturdugum 3lu de hic erkek olmasin diye talep ediyorum. allah korusun namusumuza halel gelir, turbulans falan olur adam korkup ustumuze atlar. namus onemli.
hesabın var mı? giriş yap