• izinsiz drone uçurmak derken!
    uçurmak için nereye ne kadar para yatırmamız gerekecek.
    devletimiz oturduğu yerden ne kadar kazanacak!
  • beklediğimiz uygulama çokta iyi oldu çok da güzel oldu taam mı?
  • hiç sanmıyorum uygulanacağını.

    1. uçak modunda telefonum dese ne diyeceksin*

    2.normalde de telefonla konuşmak yasak ama adamlar gayet inişe geçtiğinde ya da havada tur attığında telefonla konuşuyor.

    konu cep telefonunun uçuş güvenliğini tehlikeye atmaktan da öte kural görünce hortlak görmüş gibi davranan yurdum insanıdır.

    edit:bak hemen başlamış nomofobikler " güvenliği tehdit etmiyoooğ kii"diye. cem yılmaz'ın skeçlerinde yerin dibine soktuğu kadar varlar değil mi?
  • uçak modunda dahi olsa iniş ve kalkışlarda cep telefonu, tablet, bilgisayar vb. cihazların kullanımı yasaktır. yeni uçaklarda elektronik cihazlar yasaktır diye bir uyarı lambası bile var. bu ikaz lambası yandığı sürece cihazlar kapalı olmak zorundadır. havacılık diğer sektörlere benzemez, kural konduysa uygulanmak zorundadır.

    thy editi: thy'de çalışan bir arkadaşım tarafından iniş ve kalkışlarda tamamen kapattırmadıkları, uçak moduna aldırdıkları bilgisi geldi. havayoluna göre fark eden prosedür olduğu kesinleşti.
  • bu cezayı uygulayan firma ayakta kalırsa ben birşey bilmiyorum

    tanım: taze yasa
  • yanımda uçak kalkarken telefonu çalan öküzün telefona bakıp açsam mı açmasam mı diye düşündüğünü görmüş bu gözler... o ceza az bile.

    edit: şöyle davarları da gösteren tip. ülkece böyle bir kanserimiz var. herkes herşeyi biliyor...
    tartışmıyorum bile bişey olur olmaz konu o değil sığır ! bu adamların bir bildiği var ki her uçuşta söylüyor hostesler kalkışta ve inişte gelip tek tek insanlara gelip elektronik cihazını kapat diyor. zaten bir tek sen akıllısın bu koca ülkede davar oğlu davar !
  • öncelikle kabin ekibi ve pilotların uymasını beklediğim eyleme yazılacak ceza.
  • hepiniz üst düzey yönetici olduğunuz için ve super akıllı telefonlarınızdan(face, twit, ins için değil) 1 saat uzak kalamıyorsunuz lâkin uçakta bir çok aktif sistem var ilgili kişiler telefonları bunlar için risk olarak görünüyor ise kapanacak o telefonlar mnnaaa kodugum zevzekleri.

    uçak modu mu varmış? eee başka neler var sayın uzman. siz bunuda amerikan öğrenecek değilsinizdir yani.
  • yeni gelen bir ceza değildir. zaten vardı sadece zam yapmışlar.

    uygulanmadıktan sonra sokuyum kağıt üstündeki cezaya.
  • ya uçakta da telefona bakmayıverin zaten hep elinizde. yasak değil serbest deseler bu kadar çok telefona bakan çıkmaz. kapatın diyorlar ya ondan herkes istiyor telefonu eline almayı.
hesabın var mı? giriş yap