• sağda solda yavaştan çoğalmaya başlamış bakkallar zinciridir.
    kasiyer kızın dediğine göre bim in eski sahiplerininmiş, sistem aynı zaten sadece daha küçüğü.
    http://ucz.com.tr/
  • bim'in küçüğü marketler zinciri. turgay ciner'in yeni oyuncağı.

    * market başına düşünülen personel sayısı sadece 1.
    * 40 metrekarelik marketler açacaklar.
    * 300 civarında ürün çeşidi sunacaklar.
    * ilk hedef istanbul.
  • sadece benim mahallemde iki tane açılan market. ne kadar ucuz olduğu konusunda fikrim yok. bildiğin mahalle marketi boyutunda ufacık tükkanlar.
  • 2012-2013 sezonunda kasımpaşa'nın göğüs sponsorluğunu yapacak olan bakkalar zinciri. kasımpaşa'nın diğer sponsorları arasında denizbank, doğuş grubu, eti soda park elektrik ve turkcell de bulunuyormuş. ulan bir acayip işler dönüyor orada, du bakalım.
  • hızlıca sokak aralarına yayılmaya başlayan bakkallar zinciri.bizim sokağa gelir gelmez geceyarısı hoşgeldin kutlamasına maruz kalmış bulunmaktadır.
  • kocamustafapaşa şubesi eyleme sahne olan zincir bakkal.
  • bim ve a101'den daha az seçenek sunuyor konsept itibariyle. bu durumda çekici bazı yanlarının olması gerekir diye düşünüyorum. bir kere fiyatlar diğerlerinden daha uygun değil, bazı ürünlerde aynı düzeyde. private label olarak tabir edilen ürün göremedim. özellikle bim bu tip ürünlerde kalitesini kanıtlamış bir zincir. benim gittiğim şubeye mi has bilmiyorum ama düzensizdi ve küçücük bir dükkan olmasına rağmen boş kısımlar göze çarpıyordu. ayrıca parayı da bozamadı, boşa dolaştım o kadar.

    velhasılı kelam ben çekici bir yanını göremedim.

    daha ucuz değil.
    daha kaliteli değil.
    daha çeşitli değil.

    edit: aklıma gelmişken yazayım: diğerlerinden daha yakın olması şimdilik en çekici yanı.
  • market sektöründeki sermayenin şimdilik en küçüğe sarmış hali. sitelerine 40-60 metrekarelik kiralık dükkanınız varsa bize yazın demişler. 40-60 metrekarelik bir bakkal bile zincir olacaksa, değneğin küçük esnafa girdiği asıl zaman işte bu zamandır. karşısındaki bakkal dükkanını kapar burada 800 tl'ye çalışır artık.
hesabın var mı? giriş yap