• handel'in zadok the priest adlı eseri.
  • ara sıra teleon'da çalınan hafif caz ezgileri katılmış remixini çılgınca aradığım ama bi türlü bulamadığım eser. nerde bulurum bilen varsa bi yardım etsin.
  • galatasaray ilk kez şampiyonlar ligine katıldığı zaman beni fazlasıyla heyecanlandırmış olan şarkı..
  • bu şarkının ünlü nakaratı ;

    die meister, die besten*
    les meilleures equipes*
    the chaaaaaampioonnsssss...

    biçimindedir..
  • linki ve mp3 formatı şahsımca bulunmuş olup ehline başvurulduğunda yardımcı olunabilecek şarkı
  • uefa'nın resmi sitesinden şarkı ile ilgili bir alıntı;
    "this was composed by tony britten. he was commissioned to write and arrange the music in a handelian style. it is performed by the internationally acclaimed royal philharmonic orchestra and sung by the academy of saint martin in the fields chorus in the three official uefa languages: english, french and german. there are no lyrics to the song as such; the word ‘champions’ is simply repeated in the different languages. the anthem is played at the start of all uefa champions league matches to accompany the centre circle ceremony and accompanies the opening and closing sequences of all uefa champions league broadcasts. it cannot be bought or downloaded from any website"
  • "bir şampiyonlar ligi sponsoru ford(1 saniyelik es) ve playstation(0,5 saniyelik es) sunar" cümlesiyle ayrı güzel olan, uykusuz gecelerin başlangıcına sonra da yatma saatinin geldiğine işaret eden, duyduğum zaman hala tüylerimi diken diken eden, galatasaray'ın gheorghe hagi'li gheorghe popescu'lu, beşiktaş'ın pascal nouma'lı kadrolarıyla oynadıkları maçları hatırlatan, gelecek sene büyük ihtimal fenerbahçe'nin ve galatasaray'ın maçlarından önce dinleyeceğimiz, o büyük stadlarda oynama şansımın az olması sebebiyle en azından bir halı saha maçına çıkarken duymak istediğim, ilerde kendi halı saham olursa kesinlikle her maç öncesi çalacağım şarkı.
  • sarkiyi download etmek isteyip de ne yazacagini bilemeyen arkadaslar icin soylemekte fayda var; bu sarkinin tam olarak gecen ismi uefa champions league official theme dir. zadok the priest seklinde aratildigi halde bulunamiyorsa bu sekilde yazildigi taktirde sonuca ulasilacaktir..
  • champions league yazılıp herhangi bir paylasım programında bulunabilecek olan cok dilli sarkı. pavlov un kopegi gibi bu muzigi duydugumuzda televizyon karsısına otururuz. bi de coverları vardır ama artık pek calmıyolar.
  • bir takımı ve taraftarı maç atmosferine sokması açısından güzel ötesi bir şarkıdır. destansı bir havası vardır. cm oynarken şampiyonlar ligi maçları öncesi haydi aslanlar nidaları eşliğinde dinlenilirse kendinizi bir fabio capello, bir fatih terim, bir frank rijkaard sanmanıza vesile olabilecek bir müziktir. bir de böyle rock ezgilerinin olduğu çeşidi vardır. elektro gitar, bateriler falan fink atar notalarda, arada bir duyarız star'da.
hesabın var mı? giriş yap