• belki adam kadını ikinci karısı olarak alacak. cima yapmışlar mı? hayır. e daha ne?
    bence buradan yürüsünler yayından kaldırılmadığı gibi, cezadan da kurtulurlar.

    yalnız şu var, şimdi bu 4 kadınla nikah izni hani nüfus dengesini sağlamak için verilmişti ya.
    ama şu anda ortada böyle bir dengesizlik yok. bu yüzden bir erkeğin birden fazla kadın alması, bazı erkeklerin de kadınsız kalmasına neden olur. bu durumda yine nüfus dengesinin sağlanması adına bazı kadınlar da birden fazla erkekle nikahlansın, dizi bunu işlesin. sonra gelsin ratingler*.
  • keşke oya'ya tecavüz etseydi , ya da boğazını kesip çukura atsaydı...

    o zaman ceza yemezdi... hatta ölüsüne tecavüz de edebilirdi , nekrofiliyi işlemişler ooowwwww derdik.

    o son traşı kıza yaptırmayacaktı , kaldıramadı tabi türk milleti bu kadarını.
  • başlıkta kaldırılması yazıyor. hemen altında "dizinin yayından kaldırılması ihtimali dahi konuşuluyormuş ".

    clickbaitinize sokayım
  • bu ülke yönetimi sisteminin 2019 dan sonra devam etmesi halinde bu ülkede bize yer olmadığını netleştireceğim ve umarım yalandır dediğim haber.
    çünkü bizim yaşamak istediğimiz özgürlük, vicdan ve değerler dünyası bu ülkede demek ki çok fazla istenmiyor. demek ki biz standart bir ortadoğu arap ülkesi yapısını çoğunluk olarak kabul ediyoruz. ben azınlıktayım ve benim varlığımı kabul etmek istemiyorlar.benim de onlar gibi olmamı istiyorlar. onlar gibi olamayacağıma göre vatan hasretini kalbime gömüp ömrümü başka yerde tüketmem gerekecek.
  • hayatımıza eklenen sansürlerden yeni bir tanesi, verilmiş bir saçma ceza. yeni türkiyenin son hali. hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet çok normalken bunlar gözlerine batıyor. internet dizisi olayını en çok geliştirecek olan olay herhalde bu baskılar olacak. televizyonlardan , dizilerden bu kadar korkacağınıza ,bu kadar baskı yapacağınıza, bu duruşu ensara, tavizden geçilmeyen kuran kurslarına gösterseydiniz keşke. omurgasız adama ne duruşundan bahsediyorsam.
    edit: hiç izlemedim bu diziyi.
  • ülkede adalet ve ahlak anlayışının ne kadar düzeysiz olduğunun ortaya çıkmasıdır.
  • çarpık ilişkiler var tamam da, ulan buna gelene kadar ne çarpıklıklar, saçmalıklar var?
    mesela adını hatırlayamadığım, adana da çekilen, sözde adanalıların olduğu bir dizi var. adanalı ile alakası yok. saçma sapan konular içeriyor. 2-3 bölüm izledim sadece.
  • ben şahsen berberde traş olurken kameraları kaldırtıyorum ceza falan gelir diye. haklı gördüğüm harekettir.
  • dizileri izlemediğim için bahsi geçen ilişkiden de bihaberim; fakat rtük nasıl böyle dengesiz olabiliyor anlamıyorum..

    bir zamanlar atv'de unutulmaz diye bir dizi vardı, ablasının kocasını seven bir kadın vardı hani.. baldızı aşık olan bir de adam.. bu topluma çok uygun muydu acaba?

    ya hu sevgiliyle ayrı evde yaşamayı normalleştirmeye karşı çıkan rtük, aşk-ı memnu'nun sevgiliyle aynı evde yaşamasına nasıl müsaade ediyor? hâlâ tekrarı yayınlanıyor bu dizinin.. çok mu normal?

    sanki ceza kesmedikleri diziler çok normalmiş gibi saçma sapan ceza kesiyorlar..
  • dizide kimin eli kimin cebinde belli değil. izlerken ister istemez etkileniyor insan. hem kaynım hem manava karşı durduk yere ilgi duymaya başladım. arkadaşımın eşi de göz kırptı geçenlerde. mmm çok heyecanlı.
hesabın var mı? giriş yap