• ufc tarafından 13 mayıs 2017 tarihinde dallas, texas'ta yapılacak mma organizasyonudur.

    main card maçları şöyle

    cejudo-pettis
    cejudo başarılı bir güreşçi, fakat striking konusunda biraz zayıf benavidez maçını da o yüzden kaybetti zaten, pettis ise genç ve heyecanlı bir dövüşçü ama abisi kadar yetenekli ve yaratıcı olduğunu düşünmüyorum, striking de cejudo nun çok çok ilerisinde ama bu maçın başında yarım dakikalık bir yumruk tekme değiş tokuşunun peşinden cejudo dan sağlam bir takedown göreceğiz ve maçın devamı cejudo nun altından çıkmaya çalışan pettis şeklinde geçecektir diye tahmin ediyorum. pettis arada sağlam bir yumruk tekme çıakrtıp cejudo yu sarsabilirse, ki pek beklemiyorum, belki kazanabilir. zaten main cardın en farklı favorisi cejudo.

    edgar-rodriguez
    yair ufc de seyretmeyi en sevdiğim dövüşçülerden biri. fakat şimdiye kadarki en sert rakibi ile karşılaşacak. son altı maçını kazandı ve çok yaratıcı bir dövüşçü fakat edgar ı yıkmak oldukça zor iş. gönlüm yair den yana fakat hesaba vurunca edgar çok avantajlı, yair in en güzel kullanabileceği yönü uzun kolları ve bacakları, tabi şimşek gibi attığı tekmeleri var, edgar ı kendisinden uzak tutmayı becerebilirse maçı alır, fakat edgar ın zamanlaması ve savunması şimdiye kadar gördükleri arasında en farklısı, darbeden kaçıp rakibine yaklaşma şekli çok hızlı ve başarılı. bu maç yair in düşündüğüm kadar başarılı olup olmayacağını gösterecek olan maç, başarılı olursa yair in devamı şampiyonluğa doğru olur.

    maia-masvidal
    maia ya elini veren kolunu kaptırıyor adam bjj de şu an ufc deki en başarılı adam fakat başka hiç bir numarası yok adamın, bjj de kullandığı taktikler de öyle göze hoş gözükmüyor, çıkıyor adamın sırtına eziyor da eziyor, bir nevi hamam tellağı gibi. eğer masvidal sırtına almazsa maia yı striking de yer, gerçi maia hangi maçına çıksa aynı şeyi düşünüyorum ama adam allem ediyor kallem ediyor, koala gibi adamın sırtına yapışıyor. sırf maia ya gıcık olduğum için masvidal kazansın istiyorum da zor be abi, yürü masvidal ben arkandayım, iki kere çenesini bul sonra al altına ground and pound tabi maia denen herifi rubber guard yemeden altında tutabilirsen.

    jedrzejczyk-andrade
    bu kiloda joanna yı yenebilecek kadın yok, andrade de yanında amatör gibi kalacak muhtemel. vegas ihtimallerinin nasıl bu kadar yakın olabildiğini aklım almıyor benim. joanna çıkar, iki raund döver, en ok üçüncü de kırar ağzını çeker gider diye düşünüyorum. tabi her zaman bir kontra darbe yiyip kıçının üstüne oturma ihtimali var, ama andrade o işi yapacak kadın değil bence.

    miocic-dos santos
    miocic in dövüşme şeklini hiç sevmiyorum, hatta şampiyonluğunun da tamamen werdum un mallığından olduğunu düşünüyorum, fakat adamın boks temeli çok çok sağlam. gene gönlüm dos santos diyor ama kafa miocic diyor. çok yakın bir maç, kim alırsa şaşırmam, ama dos santos alsın be abi, zaten on beş senedir bir tek muhtar seçiminde kazanan taraftayım şunda rahat edeyim hiç değilse.

    prelim maçlarında alvarez-poirier maçı ve vick-reyes maçlarının oldukça gideri var. diğer maçlar da tahminime göre fena geçmez.

    velhasıl striking kısmı çok sağlam bir main card, hiç te fena olmayan prelim ve early prelim maçları var, izlenir.
  • s spor'da an itibariyle üçüncü maçı yapılan organizasyon.
    biraz önceki maçta adamın gözü anormal şişti.
hesabın var mı? giriş yap