• 6 temmuz 2019 tarihinde las vegas’ta yapilacak ufc eventi.
    suana kadar aciklanan 2 title fight soyle:
    jon jones vs thiago santos
    amanda nunes vs holly holm
  • uluslararasi dovus haftasinda gerceklesecek muazzam bir kart .
    alt kartindaki dovusculer bile ana kartta dovusse pay per wiew yapabilecek kisiler.
    gelelim ana karta kisa bir analiz yapacak olursam
    gecenin ilk karsilasmasini chiesa alip sikletteki yukselisini surdurecektir. diger karsilasmada alt orta sikletin eski sampiyonu rockhold siklet yukselerek jan blachowicz ile dovusecek tahminim jan hakem karari ile kazanir. gecenin ucuncu karsilasmasi one ve bellatorun namaglup olimpiyatlarda guresen daha sonrasinda ufcye transfer olan ben askren ile liverpool’un simarik serserisi darren tilli nakavt eden meksika asilli abdli gansta jorge masvidal arasinda olacak. tahminim ben askren macin ilk anindan itibaren takedown savunmasi zayif olan rakibini yere alip yoracak ground pound ile hasar verip submission yani pes ettirmeye giderek maci kazanicak. gelelim gecenin co main eventine (yan ana mac)
    iki farkli siklette kemeri elinde bulunduran ilk kadin dovuscu olan amanda nunes guzel yuzlu holly holm ile karsilasacak . tahminim amanda 2.raundda isi bitirir. veee son karsilasma mma icin yaratilmis bir isim olan jon jones ( kendisinden gunahim kadar hoslanmam ) ustuste galibiyetler alan thiago santos ile kafese girecek tahminim jones nakavt ile maci kazanip kemerini koruyacak.
  • çoğunluğun aksine ben en çok masvidal - ben askren maçını bekliyorum. birisi kendisiyle en sıkıcı dövüşçü diye dalga geçen bir güreşçi askren, öteki de miami'nin arka sokaklarından kimbo slice ile birlikte sokak dövüşü yaparak buralara gelmiş olan masvidal. underdog olan masvidal, favori olan ben askren. robbie lawler maçında 1.20 oranı vardı lawler'ın ama yenilmişti.

    gece s sport'tan izleyebilirsiniz. pc'den yayın bulamayacak durumdaysanız da 17 tl'ye s sport plus 1 aylık üyeliği var, ordan izleyebilirsiniz.
  • ben askren'ın tabir-i caizse öleyazdığı gece.
  • askren balonu 2. kez patladı
hesabın var mı? giriş yap