• nasil anlatsam nereden baslasam bilemiyorum; yine bir gün zapping esnasinda ismail & yurtseven kardesler olarak karsima cikan ne idügü belirsizbirtakim adamlarin asmis, bitirmis kliplerine konu olan sarkidir bu. anlatilmaz, yasanir. sözlerini bulup yazana ise bonus olarak 10 sükela benden hediye.
  • ba$larda bir rammstein tadi arada bir yerde ise gerek olaganustu figurleriyle gerekse olur olmaz duz bagirmalariyla bir michael jackson tadi yakalami$ sevgili yurtseven kardeslerden bir tanesinin akillara zarar klibinin ana temasidir.(3d efektlerle bezenmi$ a$mi$ bir kliptir bu bahsedilen, hafife alinmamasi gerekir.)
    icerik ise $oyledir:
    klibin ba$inda i$lenmek istenen tema bir metin ile izleyicilere anlatilir.soyle ki ;bu yurtseven karde$ ba$ka bir gezegenden gelen yarali bir genctir.ancak ve ancak dunyali bir kizin nefesi ile iyile$ebilecektir.bu efsaneden hareketle bu e$siz kizi bulmak uzere derhal dunyaya yollanir ve olaylar geli$ir.
  • sarkının klibinin bulunduğu kasedi göndermiş olduğum: fransa, almanya, italya, finlandiya, kanada, norveç, japonya ve yeni zellanda dış işleri bakanlıkları "günde 8 ila 12 kez bu klibi seyretmek zorunda bırakılıyorum" gerekçeli iltica talebimi kabul etmişlerdir. ayrıca faroe adaları klibin yayınının durdurulması halinde türkiye'ye savaş ilan edeceğini açıklamıştır.
  • şarkının tahammül edebildiğim kadarına kadar olan kısmının sözleri :

    hadi üf üf üflesene
    mmm bu çok güzel işte
    hadi hadi çabuk ol bir şeyler oluyor....... şeklinde devam ediyor..

    ama özel efektler falan...

    ayrıca lütfen bakınız :
    http://www.ismail-yk.de/ (uyarı : kalbi olanlar girmesin lütfen bu siteye..)
  • yıl 2013 yurtseven kardeşler adlı akıllara zarar aile grubunun ismail adındaki üyesi kızıl gezegende bir virüs kapmıştır ve hain virüs boynunda bir yara oluşturmuştur. durumu sadece saf ve güzel bir kızın nefesi geçirebilir. oturdukları gezegenin nüfusunu sadece ismail, kardeşleri ve dans grupları oluşturduğundan geçin güzel saf kızı, insana benzeyen canlı yoktur. ismail hem tedavi hem oynaş bahanesiyle dünya üzerinde muhtemelen almanya veya türkiyedeki bir şatoya iner. maykıl ceksın'ın bile artık o 25 kilo agırlığındaki deri kıyafetleri giymiyor olmasına aldırmayan ismail terminatör misali kızları taradıktan sonra dişine göre bir tane bulur kız bunun boynuna üfler yara geçer ismail kızı sik gibi orda bırakıp kardeşlerinin yanına gezegenine döner. ismailin alnındaki keçeli kalemle yapılmış terledikçe akan dövme, tabutlarından çıkan zibidi kılıklı ciddi suratlı dansçılar, insana içtiğini tükürten efektlerle 3 dakikalık bir klipte ancak bu kadar saçmalanabilir diye düşündürür. yukardaki herşeye rağmen buna da şükür dedirten takdire şayan tek noktası klipte terminatör ismail'in kardeşlerinin görsel olarak bulunmuyor olması.
  • üfleme cihazı olmayan trafik polisleri ise hohlama yöntemini kullanırlar...ne kadar efektif bir çözümdür o tartışmaya açık tabi...
  • 50 bin euro'ya mal olmuş klip(miş). ama ismail yk'nın dediğine göre klipteki dansların maddi karşılığı yokmuş.
  • kiyamet gunu allah'in "fisi cek" babinda israfil melegine soylecegi soz
  • klibi falan görmemiş gibi farzedip okuyunca sözleri bir telefon sapığı tarafından yazılmış gibi duruyor.

    -üf üf üflesene
    -manyak mısın kardeşim?üfff git başımdan
    -mmmmm bu çok güzel işte
    -nerden çattık ya?
    -hadi hadi çabuk ol bir şeyler oluyor...

    (bkz: oha)
hesabın var mı? giriş yap