• 06 eylül 1988 istanbul doğumlu fotoğrafçı.

    günümüzde internet de gördüğünüz güzel fotoğrafların bazılarında ismini taşıyor olabilir , bu çocuğa dikkat!

    fotoğrafçılıkta aşmış durumda bu genç yaşında..

    son zamanlarda ayrıca cem adrian ile birlikte çalışmaktaymış.. video

    bence fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşların incelemesi gereken bir fotoğrafçı.
    http://www.uguraraz.com/
  • türkiye'de önüne gelenin fotoğrafçı olduğu lafının benzeşimi olan,türünün son örneği.
  • kendisiyle 8-9 yıl önce tanışmıştım emo olduğu dönemlerde. o zamanlar sadece dış görünüşü ve myspace veya yonjada ne kadar takipçisi olduğu ile ilgilenen boş bi insandı da şimdi bakıyorum fotoğrafçı filan olmuş umarım kendini her anlamda geliştirmeyi başarabilmiştir. tanıdığım hoş ama boş insanlardan biriydi bir zamanlar.
    fotoğrafları güzel yalnız bi de dövmeleri.
  • 1 ocak gününde yılın ilk entryleriyle birlikte eksilenmiş fotoğrafçı.

    kendisini tanımam etmem ama çektiği fotoğrafların hoş olduğunu söyleyebilirim, hesabını incelemenizi öneriyorum. anmışken buradan iyi yıllar dileyelim.
  • adamın 10 sene önce ki fotoğraflarını sözlüğe yükleyip sonrada hayatına apaçi olarak başlamış demekte bir garip , ayrıca fotoğraf makinesi ile doğmadığı için eleştirilen fotoğrafçı , anlamam fotoğraftan makineden vs ama bence bu adamın farklı bir tazı var
  • sarışın bir hatunla makarnalı çekimi vardı. işte o çekim birebir terry richardson'dan araktır. ama kendisi bence türkiye'nin en başarılı fotoğrafçısıdır. bunun kendimce sebebi, fotoğrafçığın esas işi olan görüntü formuluzasyonunu çözmesidir. bence uğur araz fotograf çekerken konsept ve yaratıcılıktan ziyade işin temiz ve kurallara uygun olmasını düşünüyor. yani bir kadına poz verdirirken sanatsal veya içinden geldiği gibi değilde o anda orda nasıl güzel görünür onu düşünüyor. bu açıdan benim gözümde bu işin hakkını veren değerli bir insandır. birgün kendisiyle tanışıp sohbet etmek isterim.
  • temiz, göze hoş gelen filtre kullanan fotoğrafçı. instagram hesabına bakınca yormuyor.

    https://instagram.com/mraraz?utm_medium=copy_link
  • yeni yetme fotoğrafcılardan değildir. tarzımı yansıtmadığı halde, seyri güzel, göze hitap eden bir yorumu olduğunu düşünüyorum. ayrıca türkiye'nin göbeğinde böyle çalışmalar yapmak gerçekten kolay değil.

    bazı entrylerde birkaç fotoğrafı hakkında benzerlikten ötürü kopya muamelesi çekilmiş.
    cevap olarak aşağıya steve jobs'ın sözlerini bırakıyorum.

    "yani, picasso'nun bir sözü vardır: 'iyi sanatçılar kopyalar, büyük sanatçılar çalar. ' biz de parlak fikirleri çalmaktan utanmadık hiç" - steve jobs
hesabın var mı? giriş yap