• sakarya üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümündeki 3 aşmış hocadan biri. konuşmaları ile öğrencilere süper gaz verir,

    kendisiyle bir süre görüştükten sonra uzay mekiği yapma düşüncesi ile derse adeta koşarsınız, ama gerçekler her zaman acıdır. dersler de gerçek.
  • simulink ile ilgili detaylı bilgiler içeren matlab 7.0.4 kitabı geçen hafta satışa sunulmuş olan akademisyen.
  • sınavda notlara bakmamıza izin vererek, bize ezberlemeyi unutturmaya çalışan mükemmel hocadır kendisi.son matlab kitabı 1000 sayfayı geçmesiyle oldukça ağırlaşmıştır.tavsiyem bundan sonraki kitabı 3 cilt olarak bizlere sunmasıdır...
  • yıllar sonra, "uğur arifoğlu'ndan güç elektroniği dersi almıştım", diyerek övüneceğim kişidir.

    (bkz: çok severim)
  • dersinden kaldığınıza üzülemediğiniz, şu sıralar sakarya üniversitesi'nin rektörlük seçimlerinde aday olacağını açıklayan değerli hocamız.
  • şimdi de ösym başkanlığına aday gösterilmiş hocam.

    http://www.radikal.com.tr/…10.03.2011&categoryid=77

    işin garibi bu olayın belli olduğu gün dersini hiçbişey belli etmeden söylemeden 3 saat boyunca da işlemiştir.
  • sadece sakarya üniversitesinin değil türkiyede ki elektrik-elektronik mühendisliği alanındaki akademisyenler arasında en yetkin hocalardan biridir. tübitak'ın etik kurulunda görev yapmaktadır. yayınlanan makalelerin çalıntı olup olmadığını denetleyen bu kurumda görev yapmak tahmin edilebileceği gibi dünya üzerinde yayınlanmış tüm makaleleri yakından takip etmeyi gerektirir. amerikan math-works firmasının geliştirdiği mat-lab adlı programın kullanımı ile ilgili eğitim kitabı yazması için yetki verdiği, firma tarafından sertifiklı türkiyede ki tek adamdır. bir çok matematikçiden çok daha iyi diferansiyel denklemler bilgisine sahiptir. bu yüzden mat-lab ve simulink noktasında türkiyede bir numara sayılabilir.

    diferansiyel denklemlerden, mat-lab'a (sayısal analiz), kompleks değişkenler teorisinden, güç elektroniğine, elektrik devre ve sistemlerine kadar bir çok konuda üst düzey bir birikime sahip başarılı bir akademisyendir. öğrencilerinin bölümden yetkin bir şekilde mezun olmalarını kariyer noktasında bir çok kaygıdan üstün tutar. önümüzdeki 20 yıl içerisinde en kötü ihtimalle 10 tl'lik bir banknotun arkasına resminin basılacağını umuyoruz.
  • şu sıralar aktrolün bayrak taşıyanıdır, önde gidenidir.
  • dersinden asla geçemediğim ve çok kalan olduğu için asla yer bulamadığım ve tüm öğrencilerinin aselsanda çalışacak düzeyde olmasını isteyen hala anlam veremediğim hocamdır.
  • sakarya üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğinde, öğrencilerinin bir şeyler öğrenmesini isteyen ve bunun için gerçekten çabalayan bir bilim insanıdır. bilgi birikimi üst düzey olmasına karşın egosu yoktur ve kapısı çalındığında yardıma severek koşar. yazdığı matlab kitabını çeşitli kütüphanelerde random görmek ise gurur kaynağıdır
hesabın var mı? giriş yap