• 1988 doğumlu, yildiz teknik / müzik ve sahne sanatlari bölümü mezunu, çok sempatik ve yetenekli müzisyen, davulcu, ses tasarımcısı. (www.soundcloud.com/ugurbaloglu) ayrica youtube'da kendisinin kaydedip görüntü yönetmenligini de yaptigi bir cover calışması mevcut: http://www.youtube.com/watch?v=j-nr1cauazq
  • counting stars ya da naughty boy na na na coverları dinlenesi yetenekli kişilik.

    müzisyen kökenli ses tasarımcısı olması ve iş ortağı cem önsoy ile birlikte profesyonel donanımlı stüdyosunda eserlerini üretmesi ciddi fark yaratıyor. tanıdıklar için hoş yılbaşı sürprizleri beraber tasarlanıp uygulanabiliyor.
  • 15 yıldır tanıdığım ve en başından beri çok iyi işler çıkaracağını bildiğim, gelecek vaadeden müzik dahisi. efendim bu beyimiz meraklı, hayatı filan sorgulayan, yerinde duramayan bir kişiliktir. çanakkalelidir ve tam bir terazi burcu erkeğidir. davulda harikalar yaratır, ciddi iyi aranjeleri filan vardır, daha çocukken dream theater home çalabilen yetenek vardı yani kendisinde öyle diyeyim. şuan kendi alanında doktora yapıyor o derece aştı gitti abimiz. ne diyelim, umarım başarılarıyla daha çok gururlandırır bizi.
hesabın var mı? giriş yap