• bu genç yaşında yeditepe üniversitesi reklam tasarımı ve iletişimi bölümünü kurgulayan adam. hali hazırda da yardımcı doçent. üstüne bir de reklam yazarı, gode reklam bilişim eski kreatif direktörü.

    ödüllü rüzgâr sörfçüsü bir de yahu. sahilde kaslı kaslı gezerken fotoğrafları var. gitar falan da çalıyo. ayıp.
  • kendisiyle birlikte çalışma şerefine nail olduğum kreatif direktor'um.

    önce ekibini düşünen yüce insan. öğretileri ve akademik bilgileri ile ölü beyin hücrelerimizden kurtardığı için önünde saygıyla eğiliyorum. ayrıca mükemmel kişiliğinin yanında, acayip süper aromalı kahve yapıyor.
  • yeni kitabı reklamın dili kitapçılardaki yerini aldı.
    hayırlı olsun hocam diyorum.
  • pazarlamadunyasi.com'da yine pazarlama üzerinde yazılar yazmaktadır.

    http://www.pazarlamadunyasi.com/…lt.aspx?tabid=5322
  • artık yeni yüzyıl üniversitesinde ikamet eden akademisyen, yazar, reklamcı kişi.

    aldığım duyumlara göre reklamın dili'nden sonra bir kitap daha çıkaracakmış, merakla bekemekteyiz.
  • genneration, the brand age, grafik tasarımı, pazarlama dünyası gibi mecmualarda yazılarına denk gelebileceğiniz yazar kişisi.
  • alicenap bir insan olmakla birlikte bilgisini, sektörün ilk sırasında, bayrağı elinde taşıyan bir asker edasında sergiler. reklamcılığın şatafatlı görüntüsünün arkasında var olan tüm gerekli bilimsel bilgilerinden haberdar olabileceğiniz kitapları mevcuttur. reklamcılık ve reklam yazarlığı, son dönemde twitter ve facebook öncülü sosyal medya sayesinde, eli kalem tutmaya başlamış, iştahı kabarmış tüm gençlerin gözünde parlayan bir sektördür. uğur batı bu noktada mutlak olarak bu sektörün çok katmanlı, iç içe girmiş ve çeşitli kavramlar sayesinde zenginleşmiş bir meslek olduğunu belirtiyor ve gandalf edasında eski zamana ait bu iştahı kabarmış meslek şeytanlarına, yolun ortasında, "oğlum bak git!" diyor. iyi de ediyor.
  • marka yönetimi kitabıyla kendisiyle fiziken olmasa bile ruhen tanıştığınımı düşündüğüm adam.kitap bir halikulade ,konuları ele alışı ,anlatış şekli ve örnekleriyle tabiri caizse yazarının bilgi küpü olduğunu düşündüğüm adam .takipteyim
  • azraa-eel adlı romanın yazarıdır. roman yazarın ilk romanıdır fakat ilk kitabı değildir. pazarlama hakkında akademik kitapları da bulunmaktadır. ayrıca roman (bkz: everest yayınları) tarafından basılmıştır.
  • borsa istanbul kurumsal iletişim müdürüdür kendisi. marka yönetmek, kurumsal iletişim, yazarlık, akademisyenlik ve inanılmaz bir üretkenlik yanına şimdi de ilk kurgu kitabını eklemiştir. azraa-eel menkıbeleri: “osmanlı mahzeninden hayal et kıssaları”. adından, konusundan, kapağından yola çıkarak söylüyorum: ilk aşamayı geçmiş, bende merak uyandırmıştır.
hesabın var mı? giriş yap