• son dönemde takibe aldığım yetenekli fotoğrafçı. kendisine ait olan white magazine sayfasını da yakından takip ediyoruz.
  • işlerini başarılı bulduğum mütevazi fotoğrafçı.

    ayrıca kendisine arkada çalan şarkıyı sorduğumda anında cevapladı başarılar dostum
  • buradaki yorumlardan merak edip takibe başladım. aceleci davranmayayım takip edeyim inceleyeyim dedim ve bekledim. 2 ay sonunda sonuç:vasatın altında bir fotoğrafçı.
    her çekim öncesi instagramında şahane muhteşem bir çekim yapacağım diye uçuyor kaçıyor ama gel gör ki ai kuvvetli bir cep telefonu ile çekilebilecek fotoğraflar silsilesini aşamadı... hiç bir kurgu, anlam ya da estetik bulamıyorum. çıplak bedenler var sadece. umarım geliştirir kendini, hevesli bir kardeş.

    üstelik çok kötü bir huyu var; kendisi ağlak. storylerinden devamlı birşeyler için ağlıyor,
    makina verebilecek var mı?
    fazla lensi olan var mı?
    batarya bitti, çekim için batarya ödünç verecek var mı?
    sepet var mı?
    örtü var mı?
    kızıl kadın var mı?
    instagram hesabımı kapattılar, uğraşmayın benle vs vs..
    bi dur da!
    olurda bu entryi okursa da kesin başlığı sildirmeyi aklından geçirir, alıngan oğlan çünkü... ya da "göğrdünüzzzmüüü ben meyve veriyorum kiiiğ, beni taşlıyoğrlarr" da diyebilir, emin değilim.
  • çalışmalarını otantik bulmadığım fotoğrafçı. umuyorum kendine has bir üslup geliştirebilir zamanla.
  • kendisinden türkiye'nin en cesur kadınlarından biri olan didem dinç sayesinde keşfetmiştim, yakın arkadaşlar büyük ihtimalle, çok uzun zamandır da takip ediyorum.

    beğendiğim beğenmediğim bir çok işi var. fotoğrafcı olmadığımdan dolayı işlerini eleştiremem. fakat yine kendisine ait olan whitemag_instagram sayfasından kimin çektiğini bilmediğim ama kendisinin çekmediğine emin olduğum bazı fotografları 'via ugurkayann' olarak paylaşması (via = aracılığı) inanılmaz ucuz bir haraket geliyor bana. adam en son stoya bir karesini bu şekilde paylaşmış ne aracılığın var burda merak ediyorum, paylaşırsan sevinirim.

    böyle paylaşımları yaparken açıklama yaparsa daha sağlıklı olur.

    burayı okudugunu hakkında girilen olumlu entryleri story inde paylaştığından dolayı biliyorum, lütfen bunu paylaşma ve kızma da, duygusal bir insansın sakın bunun için de üzülme, sevmesem seni ve işlerini burda bu kadar yazı yazmam.
  • farklı ınstagram profllerinden veya sağdan soldan aldığı fotoğraflarla bezediği sayfaları vardır
  • hakkında mütevazi denmiş ama vasatın az üzerinde işler için ''işte böyle bir fotoğraf çekebildiğim için çok iyi bir fotoğrafçıyım'' gibi talihsiz açıklamalar yapabiliyor.

    hocanın olmadığı yerdeki abdurrahman çelebi. bir mehmet turgut iki bu...
  • piyasaya çıktığından beri takip ettiğim vatandaş.

    takip sebebim ise bu vasatlıkla nereye kadar ilerleyebileceği. çünkü vasat işlerle garip ve anlamsız şekilde takipçi falan kastı adam.

    tek özelliği çıplak poz verebilecek modeller bulmak. pozlar gayet vasat, modeller iyi.

    çevrenizde bir fotoğraf derneği, topluluğu vs varsa gidin bakın yeni başlayan birileri benzeri fotoğrafları çekiyordur emin olun.

    şu an workshop falan verecekmiş la şaka gibi. dünün

    biraz hırsla gelemeyeceğiniz nokta yok bu memlekette.
hesabın var mı? giriş yap