• en erken 2,5 ay sonrasına randevu veren psikolojik danışman ve yazar.
  • tek seansta ilaçsız bir şekilde depresyonu, anksiyeteyi, panik atağı ve özgüven eksikliğini çözdüğünü iddia eden kişi.

    (bkz: hmm ok cnm kib grş öpt by)
  • dinden kazananlar listesine eklenen bir diğer isim.. 2-3 kez bulunduğum ortamlarda tv'de anlattıklarına denk geldim ve insanlar kendisini niye dinliyor, anlattıklarında veya yazdıklarında ne buluyor anlayamadım.. biri çıksın da bize kaynağının ne olduğu dahi belli olmayan dini hikayeler anlatsın, biz de gaza gelip ağlayalım diye mi bekliyorsunuz? nedir yani olay. adam nefes alırken allahı hissetme tekniklerini anlatıyor, millet de olayı ciddiye alıp pür dikkat buna kilitleniyor.. tövbe yarabbim.. hele işin garibi dini bu tip adamlardan öğrenmeye çalışan elit ve hikayesever bir kitle var ki en çok onlara gülüyorum.. hani şu umre ve şeb-i arus işine merak sarıp buralara cenneti garantilemeye giden kalantor tiplerden bahsediyorum.. yazları kıbrıs ve konken partileri, kışları ise şeb-i arus törenleri ve umre.. bir de yanına bu tip amcaları dinleyip allah allah nidalarıyla ağladın mı, tüm günahlara reset..
  • kendileri tarafından gönderilen cevap metni aşağıdaki gibidir;

    yazar ve ruhsal danışman ugur koşar, tüm okuyucu ve takipçilerinin ''fıkıh, tefsir, hadis ilmi ve maneviyatla olan uyum konusunda kendilerini geliştirmelerine eserleri ve yaptığı çalışmalarla destek verirken, doğunun zen öğretisi ile sufi 'liği harmanlamış özel bir eğitmendir.
    bu özellikleri ve kendine has üslubu ile türkiye genelinde ve yurt dışında yaşayan milyonlarca okuyucu ve takipçiye ulaşan uğur koşar; tüm medya kurumlarında (gazete- dergi ve tv programlarında) düzenli olarak yer alırken, büyük ilgi , sevgi ve beğeni sağlamıştır.

    kamuoyuna saygı ile bildirilir.
  • bana göre kuranın özü olan bir söylemi kitabına isim yapan ama sanki kitabı, isminde geçen felsefeyi çürütmek için yazdığını düşündüğüm yazar.bu şekilde de bedavadan zengin olan yazarlardan biri . hem allah bana yeter diyeceksin hemde bu felsefeyle alakasız konulara gireceksin ve bu konuları ispat için yüzyıllardır anadolu insanına dayatılmak istenen sözüm ona mürsit, aracı, efsanelerini kullanacaksın; hem allah bana yeter derken bir yandan da allah'ın kelamı olan kuran'ı yetersiz görüp " islamiyet' te psikoloji anlatılmaz, psikoloji eksik kalıyor o yüzden zen teknikleri ile islam'ı tamamladım" mealinde saçma sapan şeyler diyeceksin.ilahiyat veya psikoloji ilmi üzerine hiçbir eğitim almamış olacaksın, dayadığı tek şey hesapta atalarında kendine geçtiğini iddia ettiğin enerji olacak.... yeter ya!!!!!!! milleti allah ile kandırmayın artık
    (bkz: bana allah yeter dedi 600 bin sattı)
  • remzi kitabevi'ne girip en çok satanlarda üç kitabını birden görünce ismini duymuş olduğum kişi. orada eskiden stephen hawking falan vardı lan.

    "madem bu kadar iyi satıyor, neden bu kadar az yorum var?" diye düşünmeden edemiyor insan. içinde bulunduğumuz dönemden ötürü bestsellerlara da mı karışılıyor artık bilemedim.
  • yeşilçam oyuncusu yaşar güner'e benzeyen adam. hele ki kemal sunal'ın postacı filmindeki sakallı halini bulun, sanki ikizi.
  • varoluşun sevgiyle olduğunu ve temelinde herşeyin sevgiye dayalı olduğunu savunan yazar.
  • bana ilk başta amerika da ki milyonlarca takipçisi olan new-age tarikat liderini anımsattı ancak dinledikçe çokta öyle değilmiş gibi geliyor psikoloji ve maneviyatı birleştirerek tedavi yöntemi uyguluyor. internetten mesaj bırakıyorsunuz randevu için sonra onlar dönüyor yani ilgi bir hayli fazla e bu kadar ilgi varsa demek ki insanların dertlerine çare oluyor . uzun süre psikiyatra gidip ilaç manyağı olduktan sonra kafayı yeme eşiğine gelen insanlar için bence çare olabilir bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ancak materyalist bir kafa yapısındaysanız da bu ne masal anlatıyor diyebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap