• her rolün altından kalkabilen çok çok yetenekli bir oyuncudur.
  • iş güzar bir tekerrür ismli oyunda izlerken onla birlikte seyircide kan ter içinde kalıyor.oyundaki performansı özellikle çileden çıkması izlemeye değer oyuncu.
  • ağır roman yeni dünya dizisinde oynamaya başlamış, tv dünyası için iyi bir kazanım olacağını düşündüğüm çok başarılı bir oyuncudur.

    sahnedeki başarısını tv'ye de aktaracağına hiç şüphem yok.
  • hali hazırda dokuz eylül üniversitesi oyunculuk bölümü öğrencisi olan yetenekli oyuncu.

    okulunu araya giren sinema filmleri ve televizyon işleri yüzünden hala bitirememiştir. televizyon ve sinema işlerini sürdürse de kalbi her zaman tiyatrodan yana atmaktadır.

    ileride çok güzel işlerde izleyeceğiz kendisini umuyorum. ve şimdi olduğu gibi güzel bir adam olarak kalmasını temenni ediyorum.
  • şeref meselesi dizisinde selim karakterini canlandırmış olan 1988 izmir doğumlu oyuncu.
  • bornova şehir tiyatrosundan önce yine bornova'da küçük bir oda tiyatrosu olan bilimsel tiyatro atölyesi'nde yıllarca sahneye çıkmış, oyunculuğu ile tüm izleyenlerini etkilemeyi başaran ve yakından tanıyınca anlayacağınız genel kültürü ve dünya görüşü ile türkiye'ye bir gömlek büyük gelecek genç oyuncularından birisidir. şimdilerde bir televizyon kanalında yayınlanan dizide şarkıcı emrah'ın kardeşini oynamaktadır. yakışıklılığı ve yaptığı kas ve "six pack"ler ile genç kızların aklını almaya çalışan yetenek yoksunu gençlerle karıştırılmaması gerekir. bilimsel tiyatro atölyesinde şimdilerde diriliş ertuğrul dizisinde boy gösteren serhat barış ile birlikte yıllarca rol almıştır. bizde yıllarca aynı sahneye çıktık onlarla ama işte yetenek başka bir şey azizim. yolları açık olsun .
  • bornova özkanlar'da bulunan bilimsel tiyatro atölyesinde sahne almış, genç, başarılı, komik, iyi kalpli, candan, içten oyuncu. bir dönem aynı sahneyi, aynı evi, aynı sofrayı, aynı sigarayı, aynı şarabı, aynı rakıyı, aynı birayı paylaştığım can dostum güzel insan. yakın geçmişte tv ekranlarında çok başarılı işlere imza atan, canlandırdığı karakterlerin hakkını veren kardeşimiz yakın ve uzak gelecekte de kendisinden sık sık söz ettirecek. halka dizisinde kendisine başarılar diliyorum ve inanıyorum ki yine üzerine katarak devam edecek.
  • saçı her farklı uzunlukta adamı farklı bir tiplemeye sokuyor. geçen sezon halka dizisinde oynarken şimdilerde bir kanal d dizisinde oynamaktadır.
  • rahmetli halit akçatepe‘nin gençlik dönemindeki hali ile benzerlik gösteren oyuncu. özellikle kekeme hali çok benziyor.
  • (bkz: #113660505)
hesabın var mı? giriş yap