• galatasaray stadinin eskiden oldugu yere yapilmis olan fairmont otelin 5. katindaki, klas uzak dogu restorani. sahsen cok begendim. hem ortam, hem yemekler cok iyiydi. restoranin loca loca ayrilmis olmasi daha bir ozel hissetiriyor insana. manzara da cok iyi. şefi mert bey cesitli yarismalardan odullu, basarili bir şef. tavsiye edilir.
  • birçok yerde sushi yemiş, uzak doğu mutfağıyla yakından ilgili biri olarak, otorite elbette değilim, yediğim en kötü sushileri yapan istanbul restoranıdır. o kadar kötü ki sipariş ettiğimiz hiçbir şeyi tadına bakmak dışında yiyemedik.
  • çarşamba ve perşembe akşamları altı buçuk sekiz buçuk arası sınırsız sushi var.

    sınırsız olunca dayarlar pirinci, surumiyi diye endişelenmiş idik lakin hiç öyle bir şey olmadı. ilk gelen standart tabağın içinde normalde kendi seçimimizle almayacağımız ve zaten sushinin sonradan sushi sevmeyenler de yesin diye uydurulmuş versiyonları dışında dokuz parça sashimi geldi. sadece sashimiyle devam edebiliyor muyuz dedik, edebiliyormuşuz, biz mest! dokuzar dokuzar geldikçe gömdük, birer palamuda eş değer hacimde çiğ balık yuttuk kişi başı. zerre zarar ettiğimizi de sanmam. rivayet olunur ki nam salmışız. okinavalı balıkçı olsa bu kadar sashimi yemez, helal olsun diye arkamızdan bakalalmış japon şef ve saygıyla eğilip selam vermiş diyolla.
hesabın var mı? giriş yap