• öncelikle martı derken şu herhangi bir yerde binip bırakabildiğimiz 'parasını verdiğimiz ' scooter tarzı şeyden bahsediliyor, hepiniz bilirsiniz ama yine de açıklama geçeyim. yüce bakanımız vergi veriyorum demekle olmuyor bir şeyler düşünüyoruz bu martılar hakkında sonuçta yolcu taşıyor demiş.

    tık

    tık

    kafayı sıyırmışsınız

    edit: girdimden bir mal -the mentalyan- rahatsız olmuş, haberi okumadan yorum girmişim. kardeş kaynağı veren benim zaten, açıklamaları birebir kullandım??? her neyse, herkese okuduğunu anladığı, mental sağlıklarını sürdürdükleri günler diliyorum. adam bir de başlığımı açmış. kafayı sıyırmışsınız
  • istanbullular guzel bir seyden ucuza faydalaniyor ya, aman hemen çökün ustune hemen hic zaman kaybetmeyin.

    edit: ucuz degil diye yığınla mesaj atılmış. ben ulaşım amaclı degil keyif için biniyorum ve fiyatı bana gayet ucuz gelıyor.
  • aklıma güzel bir vergi fikri daha geldi (bkz: yürüme vergisi). (bkz: kendi kendini taşıyorsun) vergisi *
  • muhtemelen ya malum kişi yüzdesini alamamıştır ya da ihale ile islamcılardan birine o işi yaptıracaklardır tadında açıklama.

    yani insanlar ucuza herhangi bir hizmetten veya hayat kolaylaştıran bir şeyden faydalanamasın da ne olursa olsun.

    edit: sonuçta bisiklet-motor kırması bir taşıt olduğu için kask takılması, trafiğinin akışının tersi istikameti kullanılmaması, iki kişi binilmemesi ve konu paralelinde olan genel trafik kurallarına uyum tartışmasız sağlanmalı orası net. ama tabi hepimiz de olacak olanı biliyoruz orası da net.
  • ayağı yerden kesme vergisi gelsin. böylece tek tek uğraşmayalım ayağımızı yerden kesen her araca vergi verelim. çünkü bugün martı çıkar yarın turna çıkar, önünü alamayız. hatta bu ayağı yerden kesme vergisi %60 devlete, %40 taksici kardeşlerimize paylaştırılsın. taksici kardeşlerimiz aç kalmasın, malafatlarını büyütsünler ki kendilerini kızdıran müşterilerine rahatça çıkarıp gösterebilsinler.

    favori filmim (bkz: orospu çocuğu taksici)
  • her kusu becerdik, sira martiya geldi. demek istemis olabilir
  • nefes sayacı uygulamasına geçerek baya bir vergi toplanabilir diye düşünüyorum.
  • akp, yine akp'liğini yapıp halkın aleyhine karşı harekete geçecektir.
  • martı ile yolculuk ederken osurandan daha çok vergi alınsın. zaten pahalı olan sistemi daha da çıkmaza sokun.
hesabın var mı? giriş yap