• uleadın insanları video-edit işinden tiksindirmek amacıyla piyasaya gizlice sürdüğü program.
  • evde eğlencelik bir şeyler (animasyon, kes yapıştır video kolajları, cart curt) yapmak için oldukça ideal bir program. kullanımı basit, yanında audio editor'ı da varsa sazlı sözlü, fade in/fade out'lu işler yapıp eğlenebilirsiniz.
  • dijital video kameraların yanında bundle lisansı ile veriliyor genellikle. video ve audio edit programı.

    lakin, donanımla ne yaptığını anlayamadığım ben bu programın. yani yazılım/donanım uzmanı sayılmam ama, şunu da gözlemledim ki; benim diyen bir bilgisayarda bile inanılmayacak kadar yavaş çalışıyor ve bu esnada işletim sisteminin görev yöneticisi ya da bir benzeri işlev sahibi başka bir tool ile duruma bakıldığında ram'in ve işlemci gücünün dörtte üçünün boşta gezdiği görülebiliyor. ben bi açıklama getiremedim bu programın rahat batmış depresif kız gibi hareket etmesine.
  • windows movie maker kadar acemi işi yapmak istemeyen, diğer yandan da profesyonel çözümlerle de uğraşacak vakti olmayan amatör bünyeler için tavsiye edilesi programdır. kes, yapıştır, sesi düzelt, ara geçiş ekle. işinizi görür.
  • basit bi mp4 kaydını açmayan program. valla kızdım.
    "the file contains no video data" ne lan.
    patch istiyo, güncel link bulunmuyo. ühüh

    *alternatif montaj programı önerecek kişi yeşillendirebilir. yalnız hayvan gibi bellek ve işlemci istemiycek olmalı. win8 4 gb amd e1
    arayüzü de basit olursa kib tşk öptm
  • her şeyiyle antika çalışan bulaşılmaması gereken program.
hesabın var mı? giriş yap