• bu aralar yaşadığım durum. bir yanda zarrab davası, bir yanda kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler, c.başkanının konuşmaları ve bunlar üzerine yaşanan gelişmeler vs.. gündem mi çok yoğun yoksa ben mi yoruldum artık bilemiyorum.
  • katıldığım beyanat. aynı şey dünya gündemi için de geçerli. artık olaylar öyle bağlantılı ki dünyanın bir ucunda meydana gelen bir olay tüm dünya için domino etkisi gösterebiliyor. çünkü her ülke ayrı bir menfaat kafasında. herkes elinde tüfeği, kendi köşesine çekilip pusuya yatmış da ' geleni indiricem amk banane yetti artık ' modunda gibi.

    sizi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama benim de gündemim şu anda odamdaki sinek ve az önce ütü yaparken yaktığım sağ kolum.

    ütü yapmak zorunda olmak çok utanç verici lan. hele kendi teknolojik gelişim tarihinin zirvesinde yaşayan insanlık için bir harakiri sebebi değildir de nedir soruyorum size ?
    2018'de marsa ilk insan kolonisi kurmaya çalışan spacex ve enerjide gelecekte devrim gibi değişiklikleri hedefleyen bir elon musk zihniyeti, şili'de kurulan ve 66 ayrı teleskobun tek bir teleskop gibi davranıp tüm insanlık tarihinde üretilen bilgi hacminde bilgiyi 5 günde toplamayı hedeflemesi... böyle bir bilim dünyası insanlar hala ütü yapmak zorunda olmanın utancı içinde yüzerken nasıl olur da gece yataklarına uzandıklarında rahat uyuyabilmektedir ? bilim dünyası ne yapmaktadır ? neyi hedeflemektedir ?

    odamdaki sineğe gelecek olursak, ilk başlarda dışarısı soğuk karışmayayım hergeleye dedikçe odayı sahiplenmeye başladı. sinirlenmeye başladım bir süre sonra, sanki ben onun odasındayım rahatlığa bak ya. şuanda ben de köşeme çekildim, elimde rulo yaptığım kağıttan silahımla pusuya yatmış ' geleni indiricem amk banane yetti artık ' modundayım.
  • yetişmeye çalışmamakta denebilir. iyi böyle.

    genel olarak, sürekli güncellenen şeylerle kafa karışıyor. bir durup beklemek lazım sonrasında tüm verileri toplamalı. en sağlıklı çıkarım böyle oluyor.

    yorum, çıkarım yapabilmek için bir şeyin sonuca ulaşması gerekiyor.

    belki de boşvermeye devam etmek lazım...
  • ben artık hiç takip etmiyorum. onlar gelip beni buluyo.
  • içinde bulunduğum durum.

    gün içinde kafamda önem sırasına göre sıralamak zorunda kaldığım gündemi oluşturan haberler, pek çok gelişmiş ülkenin yıllar içinde dahi karşılaşamayacağı şeyler.

    içim sıkılıyor.
hesabın var mı? giriş yap