• üç sene sonra başlığın hortlaması üst editi:

    evet, üç sene önce açmış olduğum başlık bugün yeniden hortlamış durumda. güncel gelişmeleri ve olayları göz önüne alarak görüşümü belirteyim:

    - gelen insanların milliyetiyle ilgili bir problemim yok, ancak terörist/paralı asker/ sapık vs istemiyorum ben de ülkede.

    - göçmenlere devlet eliyle herhangi bir yardım veya destek yapılmasına karşıyım.

    - en ufak suça karışan kişilerin sınır dışı edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    - burada olan masum insanlara yapılan zorbalığa, yaşanacak olan şiddet olaylarına karşıyım. tepki akp’ye yöneltilmeli.

    - ümit özdağ, görüşlerini hiç beğenmesem ve sığınmacılar dışında somut bir politika üretmediğini düşünsem de, oyları cepte gören muhalefete rot balans ayarı vermesi açısından takdir ettiğim bir siyasetçi. umarım başka konularda da birileri muhalefete gereken ayarı verir.

    ——————

    @wedge antilles adlı bir yaratık ise, lağım faresi ve haşere demiş suriyeliler için. sözlük yönetimini bu yazar ve @webyusuf adlı nefret suçu işleyen zararlı yaşam formlarını uçurmaya davet ediyorum. başlığın altı lağım çukuruna dönmüş zaten ama en gözüme çarpan bu ikili oldu.

    edit5: şunu da açıklığa kavuşturayım bir kez daha suriyelileri müslüman oldukları için savunmam gibi bir durum söz konusu değil. türkiye'de yunanlara, ermenilere, yahudilere ırkçılık yapıp; suriyelileri siyasal islam uğruna savunan bir kitle var. o ikiyüzlüler de bu başlıktan defolup giderse iyi olur. ülkemde ateist istemiyorum adlı başlığı açan troll bu başlıktaki nefret suçu işleyen ırkçıların başka bir formudur ve benimle bir alakası yoktur. hiçbir insan cinsiyeti, dini inancı, doğduğu yer gibi faktörlerden ötürü ötekileştirilemez.

    edit4: ülkemde suriyeli istemiyorum başlığını hortlatan, araplara yapılan ırkçılık ırkçılık değildir gibi bir ifade kullanan, that aint falco adlı mahlukat kaybolmuş ortadan.

    “suriyeli istemiyorum, bütün dünya bize düşman, türkiye’ye oyunlar oynanıyor, yunan dölü, yahudi dölü, ermeni dölü...” bu cümleleri kuran katıksız yavşaklardan gına gelmesi durumudur. çift haneli iq sahibi bu yaşam formlarının bazı örnekleri ülkemde suriyeli istemiyorum başlığında görülebilir.

    edit: öncelikle bir muhalifim ve ümmetçilikle zerre alakam yok. ırkçı olmamam ümmetçi olduğum anlamına gelmez.

    edit2: siyahi insanlar sorunsuz yaşıyor denmiş. onları saatçi diye yaftalayıp, elinize geçen her fırsatta dalga geçmiyor musunuz? ya da yunanlara yüzme öğretmekle alakalı espri kasılmıyor mu ikide bir? olay sadece suriyeliler mi? yahudilere, ermenilere küfürler edilmiyor mu bu mecrada?

    edit3: bana gavat diye hakaret eden cinsiyetçi sıçmıklar, sizin kadın arkadaşlarınız, kızınız, anneniz yok mu? hem ırkçı hem cinsiyetçisiniz. siz de bir cinsel birlikteliğin sonucu dünyaya geldiniz umarım farkındasınızdır bunun.

    @cuivuinen adlı bir kafatasçı sıçmık bana alt-üst soy bilgisi sorgulama linki atmış.

    #85011307 bu entryi yazan yusufçuğu nereye şikayet edebilirim?

    @calemityceyn adlı lavuk köylü diye hakaret etmiş bana. doğma büyüme istanbulluyum, ancak bunun köylülükle ne alakası var anlamadım.

    @ramachandran sen nasıl
    bir yavşaksın ya? sen karını, kızını, türklere siktirdin de çok mu rahatladın acaba?

    @unio mystica evet ırkçısın.

    @otobusteayaktagideninsan aileme hakaret etme hakkını kendinde nasıl buldun acaba?

    @juvelinside arkadaş galiba 120 yaşında falan en az, bu kadar emin konuşabildiğine göre.

    @that aint falco adındaki yaşam formu ise, araplara yapılan ırkçılık, ırkçılık değildir yazmış. evrim teorisindeki kayıp geçiş formlarından birini keşfettik bugün.

    @dereler ozgur aksın ırkçılara ırkçı demek nasıl ırkçı oluyormuş acaba beynini siktiğim? mensubu oldukları millet üzerinden mi hakaret ediyorum bu insanlara, bağnaz oldukları için hakaret ediyorum. dünyadaki bütün ırkçı insanlar şerefsizdir.
  • bir isyandır, yanlış yere yoğunlaşmıştır.

    eğer insanların refahını yükseltirseniz ırkçılık azalır. maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi örneğinde olduğu gibi, insanların karnı doyduğunda farklı alanlara yöneleceklerdir.

    ayrıca
    this is dodo'nun bir açıklaması var suriyeliler ile ilgili. (bkz: #85011230)
  • boş slogan.

    ırkla işim yok. suriye'den ülkemize geçen, beyazıyla siyahıyla zencisiyle kırmızısıyla yeşiliyle tüm suriye vatandaşı olan her canlı bi siktirip gidebilir mi ülkemden?

    sağolun.

    ırkçı değilim gördüğünüz gibi.
  • "nereden senin ülken oluyor aq ?" sorusunu beraberinde getiren beyan.

    (bkz: top benim oynatmam)
  • sıkıntılı bir laf, maalesef laik tayfanın önemli bir kısmı ağır ırkçı olması sebebiyle kovmayı çok gözüm yemiyor.

    ırkçılık yapma la değişik demek istiyorum.

    biraz dünyayı görün lan ayılar demek istiyorum.

    az insan olun ırkçılık yapmayın demek istiyorum.
  • ülkemde türkleri istemiyorum diyen bir alman olsa sayıp sövüp demediğini bırakmayaz, adamın yazdığına bak, çok hoşuna gidiyor suriyerlileri evinde besle diyor. (#85009981)

    almanın teki, başka bir almana dese ki, türkleri çok seviyorsan evinde besle diye, kudurursun burda kudurur. biz suriyeriler değil, ülkenin kültürünü bozanlara yönlendiriyoruz nefretimizi çünkü bu işin suriyeli ile vs bir ilgisi yok.

    ırkçısın yapacak bir şey yok, istediğin kadar küfür et, mutlaka hiç yapmadığın bir konu ile ilgili seni genelleyip suçladıklarında belki kafan çalışmaya başlar. orta çağ kafasından çıkarsın.
  • türk ve kürt kardeslerimiz birleşip bu pisliklerden kurtulmali
  • ırkçılığın ne olduğunu bilmeyen yazarın açtığı boş küme konusu.
  • tamamen katıldığım öneri. mültecilerin yılbaşı kutlamasına delirmek nasıl bir mantık?
  • insanlar kendi soydaşları ve anlasabildikleri milletlerle beraber devletler kurarlar ve sınırlar çizerler. bunun amacı istemedigi insanlarla ayni topraklarda yasamamaktir. biz suriyelileri istesek sınır çizmezdik. gercek ırkçılık bu değil kardeş. güle güle.

    edit:imla
hesabın var mı? giriş yap