• aradım başlığı, lakin bulamadım. ancak hayırlı uğurlu olsun, yepisyeni uygulamamız kapıda ve yakında uygulanacak. başlığın uzun hali aslında "ülkemizdeki tatil bölgelerinin bazı yerlerine pasaportla girilmesi" ancak sığmadı, zaten yakında bu uygulamanın devamı da gelir, sadece ayrılmış bölgelere değil; çeşme, didim, foça, antalya, bodrum vs. tatil yerlerinin sınırlarından bile giremeyiz. vize uygulaması bile getirebilirler.

    efendim misak-ı milli sınırları içinde yer alan bazı bölgelere sırf tatil şehirlerinde yer aldıklarından pasaportla girmemiz gerekecek. yabancı turistin pasaportsuz gireceği, sıfır vergi uygulamasının yer alacağı bu özel bölgelere kendi ülkemiz sınırlarında olmasına rağmen biz pasaportla girebileceğiz ancak.

    ülkenin doğusu da batısı da yabancıya peşkeş çekiliyor, gerçekten müthiş bir haber bu. atatürk ve savaş arkadaşları mezarlarında ters dönüyordur herhalde.

    bu da kaynak: http://www.haberturk.com/…m-bolgeleri-olusturulacak
  • yerli turistin daha fazla sikilmesine yol açar.
  • utanmadan "bizim yaptığımız konsept hiçbir yerde yok." açıklaması yapılan uygulama.

    bir düşün niye yok acaba...
  • seyahat özgürlüğü anayasada tanımlı olup...

    sahi, unutmuşum, anayasanın da anasını bırakmadılar.
  • yaparlar orospu çocukları şaşırmıyoruz. ülkeyi parsel parsel satıp ondan sonra kürtler ülke bölüyor derler.
  • (bkz: alkol)
    (bkz: dubai)

    hiç uzun uzun yazamam.. anladın işte..
  • (bkz: dedim yavaş)
  • eğer pasaportla girip "vergisiz" içki ve sigara alıp çıkabileceksek destekleyeceğim uygulama. zaten o tür mekanlar bok gibi parası olanların "vatan"ı, senin benim değil.
    sanki pasaport uygulaması olmasa millet oralarda fink atacak. "olmaz, orası vatan toprağı" diyeceklerin çoğunluğu oralara gitmek için gereken ulaşım giderini bile kredi kartıyla dokuza bölüp ancak karşılayabilecek.
  • saçmalamayın lan "oraya gitmek için ulaşım bedelini kredi kartıyla dokuza bölüp ancak karşılayabilecek" gibi ebleh bir cümleyi kurdurtan nedir arkadaşım size? ben şahsen bu bölgede yaşarken, elin ingilizi gelip kendi memleketimde bana yabancı muamelesi yapıyorsa eğer o işi sikerler söyleyeyim. ki bunu henüz faaliyete geçmemiş bu boktan uygulama yokken yapıyorlar. bir de diğer türlüsünü düşünün. geçiniz efendim boş işler bunlar.
hesabın var mı? giriş yap